Topmadrasser er utrolig populære, da de giver sengen en mærkbar bedre komfort og forlænger levetiden på din seng eller boxmadras grundet mindre slitage. Topmadrasser kan hurtigt blive dyre, hvorfor dette indlæg handler om at finde en billig topmadras 140×200. Dette er typisk en meget efterspurgt størrelse, da det passer de meget populære 3/4-senge.

Her kommer to gode bud på en billig topmadras, men hvor kvaliteten stadigvæk er god:

Forslag 1 – Latex Single

Latex SingleLatex Single er en fantastisk god topmadras til prisen. Den har en imponerende Latex-kerne med en densitet på 70 kg/m3. Densiteten har et udtryk for, hvor meget madrassen skubber igen. Støtten og komforten vil derfor være rigtig god, hvis du vælger Latex Single.

Topmadrassen sælges til en rigtig fordelagtig pris, hvorfor du bestemt bør overveje denne!
Generelt er det en god idé at købe en topmadras lavet af Latex-materiale, da den er rigtig god til at ventilere og komme af med den overskydende varme.
Latex Single har en medium fasthed.

Forslag 2 – Latex Prestige

Latex prestigeLatex Prestige er en fremragende topmadras, der med garanti vil give dig et godt fundament til en god nats søvn. Denne topmadras er mere fast end Latex Single, hvorfor den ikke vil virke ligeså blød. Latex Prestige har en densitet på 70 kg/m3 samt en kernehøjde på 5 cm.

Latex Prestige er meget kompakt og den yder en sublim støtte og komfort hele natten.

Den store fordel er materialet, da Latex-materialet er meget åndbart og ventilerende.

 

Det kan dog være en god idé lige at undersøge markedet nærmere og måske købe en endnu bedre topmadras, da du vil kunne mærke forskel i kvaliteterne. Dog skal det understreges at ovenstående topmadrasser er af rigtig høj kvalitet og helt sikkert værd at anbefale.

Du kan læse meget mere om madrasser her.