Boxmadras 140×200 eller bedre kendt som trekvartsengen, er en utrolig populær størrelse indenfor sengen. Populariteten skyldes i bund og grund, at sengen har en størrelse, der passer ind i de fleste hjem og samtidig giver mere plads en den traditionelle en-mands seng. Størrelsen er hel ideel til lejligheder, hvor pladsudnyttelse altid står højt på dagsordnen. Derudover er der mange unge eller single personer generelt, der vælger netop denne senge størrelse, da den giver lidt mere mulighed for at brede sig i løbet af natten end en traditionel 90×200 seng. På Bedrenætter.dk sælger vi senge af utrolig høj kvalitet, men til lave onlinepriser. Dette skyldes, at vi modsat de traditionelle møbelhuse, ikke har samme udgifter i form af husleje og lignende – en besparelse vi direkte overfører til vores kunder, så de kan få bedre produkter billigere. Vi har selvfølgelig også andre boxmadras størrelser.

 

Boxmadrasser 140x200

 

Vores boxmadras udvalg består af 5 forskellige kvalitetsniveauer, hvor topmodellen pt. går under navnet Venus. Herefter har vi Jupiter serien, som giver god komfort til en altid lav pris, men stadig tilbyder en utrolig høj kvalitet, sammenlignet med vores direkte konkurrenter. Alle sengene har posefjedre, hvilket i bund og grund betyder, at komforten er i top. Udover dette er alle vores boxmadrasser udstyret med 7 eller 5 komfortzoner, der gør din søvnkomfort længder bedre.

 

Jupiter No. 1 Boxmadras 140×200Jupiter 140x200

  • Jupiter No. 1 – 140×200 – Dansk produceret kvalitetsseng.

  • BESTSELLER i 2015 – TIL FAST LAVPRIS

  • Produceret af danske håndværkere i Horsens.

  • Valgfri topmadras (40 mm. kerne) m. vaskbart betræk

 

Venus No. 1 Boxmadras 140×200

Venus cont 140 2 sort

  • Produceret i Horsens af danske håndværkere.

  • Ombytning af fasthed 499,- pr side i 30 dage

  • Dobbeltfjedrelag – Pocket / Pocket – Fantastisk Komfort.

  • Cooltex polstring giver temperaturregulerende komfort

 

Boxmadras 140×200 hos Bedrenætter.dk

Vi har boxmadrasser med flere fastheder og antal fjedre, så du får netop den boxmadras der passer dig best. De fås bl.a. med 250 fjedre pr. m2 og 500 fjedre pr. m2. Dette giver naturligvis langt flere støttepunkter og sikrer derved i højere grad den ypperste søvnkomfort. Forskellen mellem Venus og Jupiter serien er både det indre og det ydre, hvor der er gjort lidt mere ud af  Venus-seriens meget eksklusive look, som minder lidt om SENSES-serien. Det er også vigtigt at pointere, at pocket fjedre stadig giver en utrolig høj komfort og faktisk er den fjedertype som mange møbelhuse fører som en af deres topmodeller. Vi har udvalgt et varesortiment af utrolig høj kvalitet, så uanfægtet hvilken af vores serier du vælger, kan du være garanteret en bedre nats søvn.

 

Når du køber din nye boxmadras, så overvej at køb en topmadras sammen med – det kan virkelig gøre en forskel for din nattesøvn og komforten du oplever i sengen!