Boxmadras 140×200

Boxmadras 140×200 eller bedre kendt som trekvartsengen, er en utrolig populær størrelse indenfor sengen. Populariteten skyldes i bund og grund, at sengen har en størrelse, der passer ind i de fleste hjem og samtidig giver mere plads en den traditionelle en-mands seng. Størrelsen er hel ideel til lejligheder, hvor pladsudnyttelse altid står højt på dagsordnen. Derudover er der mange unge eller single personer generelt, der vælger netop denne senge størrelse, da den giver lidt mere mulighed for at brede sig i løbet af natten end en traditionel 90×200 seng. På Bedrenætter.dk sælger vi senge af utrolig høj kvalitet, men til lave onlinepriser. Dette skyldes, at vi modsat de traditionelle møbelhuse, ikke har samme udgifter i form af husleje og lignende – en besparelse vi direkte overfører til vores kunder, så de kan få bedre produkter billigere. Vi har selvfølgelig også andre boxmadras størrelser.

 

Boxmadrasser 140x200

 

Vores boxmadras udvalg består af 5 forskellige kvalitetsniveauer, hvor topmodellen går under navnet Venus. Herefter har vi Comfort serien, som giver god komfort til en altid lav pris og til sidst Classic serien, der ligger i den billige ende, men stadig tilbyder en utrolig høj kvalitet, sammenlignet med vores direkte konkurrenter. Alle sengene har posefjedre, hvilket i bund og grund betyder, at komforten er i top. Udover dette er alle vores boxmadrasser udstyret med 7 eller 5 komfortzoner, der gør din søvnkomfort længder bedre.

 

Venus Boxmadras 140×200

Venus Boxmadras No. 1 - 140x200

  • 2-lag fjedre (Mini Bonell neders + Multipocket fjedre øverst med 5 komfortzoner).
  • Mere end 500 fjedre pr. m2 i øverste lag
  • Kuvertsyning med eksklusivt møbelstof i siderne (ekstra slidstyrke).

 

Comfort Boxmadras 140×200

boxcomfort140

  • 2-lag fjedre (Mini Bonell neders + Multipocket fjedre øverst med 7 komfortzoner).
  • 513 fjedre pr. m2 i øverste lag
  • Kuvertsyning med eksklusivt møbelstof i siderne (ekstra slidstyrke).
  • 28cm høj + 20cm ben.

 

Boxmadras 140×200 hos Bedrenætter.dk

Som det fremgår af ovenstående informationer, tilbyder vores Dreams serie dobbelt så mange fjedre pr. m2 som de andre modeller. Dette giver naturligvis langt flere støttepunkter og sikrer derved i højere grad den ypperste søvnkomfort. Forskellen mellem Comfort og Classic serien er mest det ydre, hvor der er gjort lidt mere ud af Comfort-seriens meget eksklusive look, der minder meget om Dreams-serien. Det er også vigtigt at pointere, at pocket fjedre stadig giver en utrolig høj komfort og faktisk er den fjedertype som mange møbelhuse fører som en af deres topmodeller. Vi har udvalgt et varesortiment af utrolig høj kvalitet, så uanfægtet hvilken af vores serier du vælger, kan du være garanteret en bedre nats søvn.

 

Når du køber din nye boxmadras, så overvej at køb en topmadras sammen med – det kan virkelig gøre en forskel for din nattesøvn og komforten du oplever i sengen!