Boxmadras 180×200 er den mest almindelige størrelse af senge i Danmark – målene svarer således til en dobbeltseng. Hvis du er på udkig efter nye Boxmadrasser, så bør du først og fremmest afgøre med dig selv hvad dit budget er – og dernæst undersøge dine muligheder. På Bedrenaetter.dk sælger vi selvfølgelig også boxmadrasser 180×200 af høj kvalitet men til en pris der ligger væsentligt lavere end hvad du skal betale hvis du køber dine boxmadrasser i det lokale møbelhus.

 

Udvalget består af 3 niveauer, hvor de bedste boxmadrasser går under navnet Venus, dernæst er der Comfort serien og i den billige ende har vi Classic serien, der dog stadig er af en høj kvalitet med posefjedre og med 7 eller 5 komfortzoner så du står op frisk og veludhvilet hver dag.

 

Venus Boxmadras 180×200

Venus No. 1 Boxmadras - 180x200

  • 2-lag fjedre (Mini Bonell nederst + Multipocket fjedre øverst med 7-komfortzoner).
  • Mere end 500 fjedre per m2 i øverste lag
  • Kuvertsyning med eksklusivt møbelstof i siderne (ekstra slidstærkt).

 

Comfort Boxmadras 180×200

Comfort Boxmadras 180x200

  • 2-lag fjedre (Mini Bonell nederst + Pocket fjedre øverst med 7-komfortzoner)
  • 274 fjedre per m2 i øverste lag
  • Kuvertsyning med eksklusivt møbelstof i siderne (ekstra slidstærkt).
  • 27 cm. høj + 20 cm. ben

 

 

Boxmadras 180×200 hos Bedrenaetter.dk.

Som man kan se, så er Dreams modellen med dobbelt så mange fjedre i øverste lag som de resterende modeller. Det giver flere støttepunkter så din krop får lettere ved at finde hvile i sengen – det skal dog også pointeres at Pocket fjedre stadigvæk holder et meget højt niveau i forhold til komfort. Derudover er den mest mærkbare udvikling mellem Comfort og Classic udseendet, hvor man får et mere eksklusivt designer look med Comfort modellen – her er Classic modellen ikke så stærk rent visuelt men indvendigt holder den en høj kvalitet.

 

Typisk når man køber Boxmadras 180×200 så er der tale om 2x Boxmadras 90×200 og man får derfor 2 madrasser der kan flyttes fra hinanden – det gør også at en Topmadras er meget velegnet som tilbehør til denne type seng, da der ellers let opstår en “revne” i midten.

 

En sidste detalje man skal være opmærksom på ved boxmadrasserne fra Bedrenaetter.dk er at benene er fastgjort med hjørnebeslag så benene ikke skrues direkte ind i træet på sengen – det gør at du får en langt mere holdbar løsning, hvor knirkende ben ikke er et tema.