Topmadrasser kan være prikken over i’et, når man skal sikre sig selv den optimale søvn og en ekstra god komfort! Det er muligt at købe topmadrasser i alle typer størrelser, hvorfor de eksempelvis både passer til dobbeltsenge med opbevaring eller boxmadrasser.

Mangler du en god topmadras, så kan du overveje følgende modeller:

Mulighed 1 – Latex Prestige

Latex prestigeLatex Prestige er, som navnet angiver, lavet af latex-materialer. Dette sikrer et utrolig åndbar og støttende materiale, som foretrækkes af mange! Du får en topmadras, der er god til at komme af med varmen i løbet af natten, hvorfor det sikre optimale rammer for en god nats søvn!

Latex er et meget allergivenlig langtidsholdbart materiale. Topmadrassens betræk er aftagelig og muligt at vaske ved 60 grader.
Topmadrassens kerne er 5 cm, hvilket også kan ses som et kvalitetsstempel.

 

Mulighed 2 – 3D Memory K60

3d-memory-k60Denne topmadras er lavet af trykaflastende Memory Foam. Det har en effekt, hvor topmadrassen bruger din kropsvarme til at forme sig efter kroppen. Dette skaber en tendens til, at topmadrassen oftest føles varm om natten, men 3D memory K60 topmadrassen er produceret med et 3D betræk, der skaber en bedre ventilation og åndbarhed end man normal oplever ved topmadrasser af memory skum

 

Mulighed 3 – Mayan Green

mayan-greenMayan Green er én af markedets absolut bedste topmadrasser. Det er markedets mest miljøvenlige topmadras, da den er fremstillet af 100% natur materiale, hvilket giver et ægte naturprodukt.

Mayan Green leveres med en 6 centimeters tyk latexkerne, hvilket sikrer imponerende komfort og støtte. Den er utrolig allergivenlig, hvilket gør den ideel for alle typer personer!

Mayan Green vil være det sikre valg, som du bestemt ikke vil blive skuffet over, hvis du vælger at købe!


Bemærk
desuden at de viste topmadrasser fåes i mange andre størrelser, som eksempelvis den populære 80×200.

Hvad gør en topmadras?

Topmadrasser er med til at sikre, at din seng får en mærkbar bedre komfort og det vil forlænge levetiden på seng, da det vil reducere slidet.
En god topmadras er typisk enten lavet af Latex eller Celcius. Der er en væsentlig forskel mellem de to, som du skal være opmærksom på, inden du foretager dig dit køb. Celcius-topmadrasser former sig efter din krop og bruger derfor din kropsvarme. Dette kan gøre det meget varmt om natten, da den ikke er så god til aflede kropsvarmen.
Søger du i stedet en mere åndbar madras, så skal du vælge Latex-topmadrassen. Den er god til at komme af med varmen, hvorfor den foretrækkes af mange!