Kontinentalsenge har vundet mange folk’s hjerter, men hvad er en kontinentalseng egentlig og burde man købe en? Der er ingen tvivl om, at hvis du køber en kontinentalseng, så går du bestemt ikke galt i byen. Der findes et hav af forskellige kontinentalsenge på markedet, hvorfor vi her vil komme med et uddrag af nogle af senge, som bestemt er værd at kigge en ekstra gang efter:

Forslag 1:Venus No. 1 Kontinental

Det første forslag er en Venus No. 1, der er et flot produceret dansk stykke håndværk. Sengen er speciel, da man selv kan være med til at bestemme, hvordan sengen skal se ud. Du får muligheden for at vælge mellem flere forskellige farver, ben og gavle. Du kan dermed selv sætte dit præg på sengen, så den passer til netop dit behov og soveværelse!

Et stort plus ved sengen er, at Venus har temperaturfølsom Cooltex-skum omkring fjedrene, hvilket giver en væsentlig bedre komfort og længere levetid.

Sengen kan købes i mange forskellige størrelser.

Forslag 2:

senses-lux

Et andet forslag er Senses Lux, der ligeledes udstråler dansk håndværk og et flot skandinavisk look. Den kan købesi to forskellige flotte farver, der passer ind i ethvert soveværelse. Den kan købes i forskellige fastheder, hvorfor den passer til alle personer ligegyldig vægt.

Topmadrassen er en vigtig del af oplevelsen, hvorfor du kan vælge mellem to rigtige gode topmadrasser.

 

Forslag 3:venus-nova-no-1

Det tredje og sidste forslag, Venus Nova, er intet mindre end en fantastisk seng. Den udstråler luksus, komfort og ro. Det er en udvikling af den populære Venus-model, som du kunne læse om i forslag 1. Venus Nova er en forbedring, da den leveres med en endnu tykkere topmadras og boxmadrassens skumkerne er blevet udskiftet med personligt støttende pocket-fjedre.

Venus Nova kan leveres i fire forskellige farver, gavle og med ben el. sokkel.

 

Hvad er en kontinentalseng?

Kontinentalsenge sikrer dig en fantastisk komfort og ønske. De er specielle af natur, da kontinentalsenge leveres med tre lag, hvilket er med til at give et utrolig godt fundament for din søvn. Til afvigelse fra normale senge, så består en kontinentalseng af en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Dette giver også sengen en unik højde, hvor du mere stiger ud af sengen end du står op af sengen. Det ekstra er også med til at give sengen en længere levetid, da der er mere som skal slides ned.

En kontinentalseng giver således en fantastisk komfort, som du bestemt ikke skal snydes for. Så gør dig selv den tjeneste at overveje en kontinentalseng næste gang du skal købe seng!

Hvis du kombinerer en kontinentalseng med en god topmadras, så har du et fantastisk fundament for en god nats søvn!