Søvn og alt, hvad der hører søvn til er ting, som er rigtig rigtig vigtige og som man på ingen måde må glemme, forsømme eller lignende. Det er simpelthen bare ting, som skal være på plads og være i orden, for søvnen er så vigtig en del af et liv, at man ikke må tage nogen som helst chancer eller løbe nogen som helst risikoer. Alt, hvad man er i kontakt med i løbet af en nat skal man altså være sikker på, er med til at føre ens søvn i den rigtige retning. En dårlig nattesøvn kan nemlig få en hel del flere konsekvenser, end man sådan lige umiddelbart går og tror, og det er som sagt bestemt ikke der, man skal tage chancer.

I løbet af en nat, er man i mest almindelighed i kontakt med en dyne, en hovedpude en madras og muligvis et lagen. Lagenet er ikke så afgørende, men det er de tre andre nævnte faktorer i særdeleshed. Især madrassen er afgørende for, hvordan man sover om natten og derfor skal den simpelthen bare være så god som overhovedet muligt. Det er ikke alle danskere, der kan finde ud af at forkæle sig selv, men de der kan er ikke altid gode til at forkæle sig selv på alle punkter, og når det kommer til blandt andet det tilbehør, man bruger om natten, så er det langt fra alle, der kan finde ud af at forkæle sig selv med det bedste af det bedste.

Taler man for eksempelvis om madrasser, så er den mest almindelige størrelse en madras 80×200, som passer til en enkelmandsseng. Denne størrelse madras bliver ofte brugt til teenagere, eller personer, der bor alene. Men den kan altså også sagtens bruges til et par, da to madras 80×200 sagtens kan sættes sammen og så passes ind i en dobbeltseng.