Tag 100% Gåsedun af klasse 1, Jacquard stoffet med silkefølelsen og tilføj dobbeltsyninger, flere kamre hvor der er taget højde for kuldebroer og du har den perfekte dyne! Silkedyner er i dag mere populære end nogensinde før blandt danskerne, og hvis du er på udkig efter en silkedyne, så bør du også se mod en dyne som Black by Nordiic, som er blandt de absolut førende dyner på markedet når det gælder kvalitet.

 

Der findes hovedsageligt 2 typer af silkedyner, den ene er med selve stoffet som har den silkeagtige følelse, men har dun indvendigt. Dun er den absolut bedste type af fyld til dyner, derfor så kan det også være en endog meget god ide at vælge en dyne med denne type fyld hvis du er på jagt efter at få den bedste søvn. Der findes dog også en anden type af silkedyner, som er opbygget med silke indvendigt i dynen, disse dyner er gode mod allergi – men det samme gør sig dog gældende ved gåsedunsdyner hvis de købes af de rigtige producenter hvor fremstillingsprocessen er optimeret mod at skab kvalitetsdyner.

 

Hvorfor Jacquard Silke?

Grunden til at Jacquard er oplagt som materiale til dyner, findes i at stoffet er meget tætvævet og robust. Derved så sikres det at dine hudceller ikke kan trænge ind til dunene i dynen, mens dunene samtidig ikke kan trænge ud gennem stoffet i dynen. Begge dele er helt essentielle for at skabe en dyne, som lever op til Nomites krav for at en dyne kan betragtes som allergivenlig. Hvis man vælger et lettere stof, så kan der altså også være chancer for at det ikke er helt så tæt, og dette giver en større chance for husstøvmider der oftest lever fortrinligt i dyner hvis man ikke er opmærksom på det.

 

For at sikre at dynerne lever op til de bedste standarder og sikrer dig som bruger bedst muligt, så har vi altså valgt Jacquard som stoffet i dynerne vi forhandler. Nordiic er en ny producent på markedet, men har helt specifikt valgt at fokusere på dyner af en meget høj kvalitet, som sikrer dig den bedste søvn, den søvn som trods alt udgør en stor del af hver eneste dag i dit liv.

 

Bruger du dynebetræk? I så fald kan det være en god ide at vælge dynebetræk af Jacquard stof, derved får du samme oplevelse med dynen som hvis du vælger en dyne hvor materialet er lavet af Jacquard. Det er også noget man bør overveje når man køber dyne, hvilken type stof har dynen omkring sig? Ofte så er det en af de faktorer der fokuseres mindst på, men i realiteten er kvaliteten meget forskellig fra producent til producent og dyne til dyne. Hvis du vælger en dyne af de billige materialer, så vil du oftest også kunne mærke den dårlige kvalitet gennem sengetøjet, derfor er stoffet ikke noget man bare bør se bort fra i valget af ny dyne.

 

Dundyner, Silkedyner?

På hver sin måde er silkedyner og dundyner i toppen kvalitetsmæssigt. En silkedyne har den helt gennemførte følelse når man ligger med den, vel og mærke på overfladen, men hvordan man reelt sover med den afhænger i mindst lige så høj grad af indholdet – hvor dun er at foretrække fremfor fiber.

 

Dundyner kan fåes i mange forskellige prislejer, uanset hvad du ønsker at købe og hvilket budget du har, så anbefaler vi at du tager et kig på de muligheder vi tilbyder, hvis der ikke er noget for din smag eller du har mere specifikke ønsker, så er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse og vi kan hjælpe dig videre. Specialfremstillede dyner kan lade sig gøre, men afhængigt af dine ønsker er prisen også derefter – ofte kan vi dog være behjælpelige med at finde et lignende produkt som med få tilrettelser kan ramme præcist hvad du søger – om det så er en silkedyne eller en dundyne.