Hvad er en springmadras?

En springmadras er som navnet antyder en madras typisk opbygget af fjedre. Springmadrasser kan også fås i ren skum og latex, hvis dette ønskes. Langt de fleste vælger dog en springmadras med fjedre, da en sådan variant på mange måder minder om en boxmadras.

Den skelsættende forskel imellem en springmadras og en boxmadras er at sidstnævnte er placeret i en træramme, der gør at den kan stå på egen hånd. Det kan en springmadras ikke på samme måde, da denne udelukkende består af indmaden samt et betræk. Derfor skal en springmadras placeres i en sengeramme eller som det midterste led i en continental seng.

Komfortmæssigt minder de to meget om hinanden, da begge som sagt typisk er opbygget med fjedre. Fjedre giver en god, vedvarende komfort hvorfor madrasser med fjedre foretrækkes af de fleste.

Derfor skal du vælge en springmadras

1 - Levetid

2 - Komfort

3 - Størrelse

Hvis man har en god solid sengeramme, men det er ved at være tid til udskiftning af madrasserne, så skal man rette blikket imod springmadrasser. Springmadrasser kan ikke stå på egen hånd, som det er kendetegnet ved en boxmadras, men til gengæld så har man med denne madrastype rig mulighed for at få en række ekstra muligheder, man ikke får med den klassiske boxmadras.

En springmadras er ideel til en sengeramme eller som det miderste led i en Continental Seng.

Som led i en Continental Seng vil springmadrassen tage meget af trykket fra boxmadrassen, hvilket selvsagt resulterer i en længere levetid på din seng. Dette er et stort plus, da det er billigere at udskifte madraskernerne hvert 6. eller 7. år, fremfor at investere i en helt ny seng.

Komforten bliver selvsagt også øget – en springmadras er typisk opbygget med et lag fjedre, der altså hjælper til sengens samlede komfortniveau. Hvis din nuværende seng er for blød eller hård, kan du med den rette springmadras justere fastheden, så sengen passer bedre til dig og din krop.

En springmadras er typisk 10-20 centimeter høj; derfor bliver din seng altså noget højere med en springmadras. Dette betyder, at du står ‘ud af sengen’ og ikke ‘opad sengen’.

Derfor skal du købe hos Bedre Nætter

"God vejledning over nettet, hvor sælger svarede promte på alle spørgsmål. Var forbi udstillingen i Ans, hvor vejledningsniveauet forsatte."

Per - TrustPilot

"Venlig og hjælpsomt personale, samt den bedste madras nogensinde!"

Laura Jørgensen - TrustPilot

Bedre Nætter er en seriøs virksomhed med fokus på kvalitet og vejledning. Når man leder efter senge og madrasser på internettet, så er det vigtigt, at man finder sammenhængen imellem pris og kvalitet. Der er ingen grund til at betale for meget, men ej heller nogen grund til at betale for lidt, og dermed gå på kompromis med ens nattesøvn.

Hos Bedre Nætter forsøger man ikke at vejlede dig til at vælge det dyreste produkt; tværtimod. Via Live-Chatten på hjemmesiden kan du således blive guidet frem til den helt rigtige madras ud fra forhold som din vægt og højde. Dette giver et mere retvisende billede end når du prøveligger en seng i 5 minutter nede i den lokale butik. At dette er den rigtige måde at gøre det på understreges af firmaets TrustPilot, hvor man via de mange gode anmeldelser virkelig har ramt spot-on, når det kommer til vejledning og support.

Derfor kan man altså sagtens købe senge og madrasser på internettet, så længe man søger hjælp hos en professionel eller ved hvad man skal have på forhånd.

BN 300 HR

BN300 HR

BN 300 HR fra 1999,-

 • Vendbar Springmadras m. 5 komfortzoner
 • 300 individuelle posefjedre pr. m2
 • 3,5 cm. High Resilient Polstring
 • AEGIS behandlet betræk (vaskbart)
 • Gratis levering!

BN 300 Latex

BN300 Latex

BN 300 Latex fra 2999,-

 • Springmadras i topkvalitet
 • 300 individuelle Pocket fjedre pr. m2
 • AEGIS Antibakteriel + Allergivenligt betræk (Vaskbart)
 • 5-Komfortzoner
 • Gratis Levering!

BN 500 Pulse

BN500 Pulse

BN 500 Pulse fra 4899,-

 • Pulse er den blødeste, mest elastiske og holdbare latex
 • 500 individuelle Vertex Fjedre m. 35mm. Pulse komfortlag
 • AEGIS Antibakterielt kølende vaskbart betræk
 • Absolut førsteklasses springmadras
 • Gratis Levering!

Springmadras efter Specialmål

Leder du efter en springmadras i helt nøjagtige mål ned på centimeteren? Så kan Bedre Nætter også hjælpe dig! En springmadras efter specialmål er ofte nødvendig, hvis du har en gammel sengeramme, skal bruge madrassen i campingvognen eller er lastbil-chauffør. I så fald er der nemlig kun den plads, som der er – og her er det derfor nogle gange nødvendigt at bestille en springmadras i nogle lidt ’skæve mål’.

Hos Bedre Nætter finder du alle ovenstående springmadrasser i specialmål – endda uden du nødvendigvis skal betale mere for det.

"Jeg købte en boxmadras hos bedrenaetter.dk i slutningen af december (specielmål). Kundeservice var altid online og gode og hurtige til at svare når jeg havde spørgsmål."

Jonas - TrustPilot