Du skal helt sikkert overveje at købe en topmadrass, når du er i gang med at købe en ny seng. En topmadras er nemlig med til at forlænge levetiden på sengen ganske markant og mindre graden af slitage. Du har desuden også mulighed for at justere sengens hårdhed og blødhed alt efter om du tilføjer en blødere eller hårdere topmadras til din seng.

Vi har fundet nogle gode topmadrasser på tilbud i størrelsen 160×200:

Mulighed 1 – Latex Prestige

Latex prestigeLatex Prestige er en fantastisk god topmadras, der giver dig en rigtig god støtte og er med til at sikre dig en god nats søvn. Den er produceret af materialet latex, som er meget allergivenligt og langtidsholdbart.

Latex Prestige leveres med en 5 cm tyk kerne og kvaliteten er meget essentiel, når det kommer til din komfortoplevelse.
Topmadrasen har en densitet på 70kg/m3, hvilket er med til at give dig en meget optimal og støttende topmadras.

Betrækket er let aftageligt og vaskbart ved 60 grader. Topmadrassen har en fast fasthed.

 

Mulighed 2 – Climalatex AEGIS

ClimalatexTopmadrassen Climalatex AEGIS er en topmadras, som alle bør have med i sine overvejelser! Den er meget allergivenlig og antibakteriel samtidig med at den leverer en rigtig god støtte.

Den er produceret med Climalatex, som adskiller sig fra almindeligt latex, ved at være en smule blødere og åndbar. Derfor er topmadrassen af medium fasthed.

AEGIS er en behandling af stoffet, som gør at bakterier ikke kan leve i stoffet og gør den derfor optimal for alle personer, da det sikre dig et sundt soveklima.
Bemærk desuden at topmadrassen leveres med 2 forskellige sider – en vinterside (uld) samt en sommerside (bomuld) som gør at du kan vende topmadrassen afhængig af årstiden.

Hvorfor vælge en topmadras?

Som nævnt indledningsvis, så er den helt store fordel, at du vil forlænge levetiden ganske markant for din seng. Sengen vil nemlig få mærkbar mindre slitage, da topmadrassen vil tage støvmider og hudceller. Du har så mulighed for bare at vaske topmadrassen, når du synes den trænger til det. Dette har du af gode grunde ikke mulighed for at gøre med din boxmadras, kontinentalseng, dobbeltseng eller lignende. Dermed er en topmadras også med til at sikre dig et mere hygiejnisk sovemiljø!

Desuden vil en topmadras forbedre komforten, støtten og dermed din nattesøvn som helhed. Så skal du til at købe en ny seng el. mangler din nuværende seng noget komfort, så vil vi ikke tøve med at anbefale dig at købe en topmadras. Det vil du ikke komme til at fortryde!