En topmadras er mindst lige så vigtig som selve sengen og ikke mindst som selve boksmadrassen, hvis den endda ikke er endnu vigtigere. Topmadrassen er en af de få elementer, som man i løbet af sin søvn og i løbet af natten er i faktisk fysisk kontakt med.

Her finder du eksempler på gode topmadrasser i størrelsen 80×200:

Latex prestige topmadras

Latex prestige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Latex topmadrassen i 80×200 er en sublim topmadras, der er lavet af det meget åndbare latex-materiale. Den giver en rigtig god støtte og meget allergivenlig. Latex prestige har en meget højt densitet (på 70), hvilket betyder, at den skubber meget igen. Den vil helt sikkert være med til at sikre dig en god nattesøvn!
Latex prestige kan købes lige her.

Mayan Green

mayan-green

 

 

 

 

 

 

 

Mayan Green er en fantastisk topmadras og bestemt en af markedets bedste. Mayan Green er den eneste certificerede 100% organiske CO2 neutrale latex der findes. Derfor kan det være et rigtig godt bud på en topmadras til folk, der går op i miljøet eller bare ønsket om at få et utrolig allergivenlig produkt.
Du kan købe og læse mere om produktet her.

Hvorfor vælge en topmadras?

Det er kun dynen og hovedpuden, som man derudover også har kropslig kontakt med i løbet af natten. Derfor er det altså rimelig afgørende, at man har en god topmadras. En topmadras af god kvalitet giver en maksimal komfort under søvnen, og dette er altafgørende for, om man sover godt om natten. De materialer, som man primært ser i topmadrasser er støttende og baseret på at skulle give den bedste mulige beskyttelse hele natten igennem. En topmadras 80×200 skal kunne forme sig efter kroppen og være i stand til at tilpasse og ikke mindst til at indpasse sig efter de forskellige stillinger, som kroppen ligger i i løbet af en nat.

Der er altså en hel masse udfordringer, som en topmadras bliver sat overfor i løbet af sådan en nat, og det er derfor rigtig vigtigt, at den er klædt på til at klare hvad som helst. Det danske marked af topmadrasser er utrolig bredt. Der findes topmadrasser i alle størrelser, alle kvaliteter og til alle priser. Men en topmadras til en høj pris er ikke nødvendigvis en topmadras, der kan give den ultimativt bedste søvn, da der skal meget mere til at gøre en topmadras god end selve kvaliteten. En rigtig afgørende faktor er nemlig også sådan noget som tryklastningen, for ikke at tale om ventilationen og zoneinddelingen. Desuden er det også kun en fordel, hvis en topmadras kan variere i temperatur, sådan så den kan tilpasse sig årstiden og temperaturen ikke kun på kroppen, men også i selve rummet.

De to eksempler ovenfor, er begge nogle rigtig gode topmadrasser, hvilket du også kan læse om her.