Kategorier
Uncategorized

Aflever dit skrot, og få betaling hos skrothandleren

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, så skal du kunne komme af med dit skrot til en skrothandler på en nem og fordelagtig måde for dig. Derfor tilbyder Brande Metalkøb at købe dit gamle skrot til en fair pris, så du slipper for besværet. De kører i hele landet, og har derfor altid mulighed for at yde god service og komme forbi og hente dit skrot.
Hvis du er i tvivl om, om dit affald er skrot, så køber Brande Metalkøb jern, metal, aluminium, kabler, fælge, dåser, messing, kobber, bly, zink, pap, plast, elektronik, zink, bly og meget meget mere. Hvis du er i tvivl om, om du kan køre dit skrot til skrothandler, kan du altid ringe til Metalkøb Brande og høre ad.

Fleksible løsninger

Hvis du er privatkunde, kan du aflevere dit skrot til en skrothandler i Brande, eller hvis du har store mængder skrot, tilbyder Metalkøb Brande at afhente det hjemme hos dig med deres landsdækkende service af biler, der kører landet rundt på daglig basis.
Er du erhvervskunde, kan du uden beregning få stillet en container op på adressen, som kan tømmes efter behov eller efter en fast aftale. Det samme gælder for store mængder elektronikaffald, som kan afleveres i containere efter behov.
Prisen for skrot afhænger selvfølgelig af materialet, og da priserne varierer meget fra dag til dag på skrotmarkedet, vil din skrothandlers priser også kunne variere.

Fokus på miljøet

Skrot er en stor synder indenfor bæredygtighed, og det er skrothandlerne klar over. Derfor tilbyder Brande Metalkøb at købe dit skrot til en fordelagtig pris, for derefter at håndtere det på en miljørigtig måde, der ikke skader miljøet. Det samme gælder for elektronisk affald, der genanvendes på bedste vis, så der altid tages hensyn til miljøet, og de større og større mængder elektronisk affald, der produceres.
Kontakt din skrothandler hos Brande Metalkøb og hør mere om deres gode priser og fordelagtige service.