Kategorier
Uncategorized

Bliv Københavner-smart med disse gardiner i 2021

Skal du have nye gardiner?

Det er nok ikke lige den del af indretningen, du har glædet dig allermest til at skulle bruge tid på, men ikke desto mindre er gardiner absolut nødvendige for de flestes vedkommende, og man kan da også tydeligt mærke den forskel, flotte gardiner kan give til et rum. Men hvordan vælger man så de helt rigtige Københavner gardiner, og hvordan skal de overhovedet se ud for at passe til den nyeste mode?

København er som bekendt Danmarks hovedstad, ikke kun rent befolkningsmæssigt, men også hovedstad for mode og trends, og derfor bør man ofte kigge til København for at se, hvad der er in for tiden. Selvom de fleste butikker i København og resten af landet lige for tiden er lukket, kan du stadig gå på opdagelse i gardinuniverset og finde ud af, hvordan dine nye gardiner skal se ud. Læs med og bliv klogere på de nyeste trends!

Hvordan ser gardinmoden ud?

Mode i København er i konstant udvikling og forandring, både når det gælder tøj, styling og indretning. Derfor er det heller ikke altid lige til at vælge det helt rette, når man er på udkig efter noget nyt. Der er mange muligheder, når det gælder gardiner, og vi giver dig her bare et par bud på, hvordan dine gardiner kan se ud for at følge moden.

En af de stadig populære trends inden for gardinmoden er gardiner med graduerede farver, og har du i forvejen en boheme-inspireret stil vil denne type gardiner passe perfekt ind i dit hjem.

En anden nyere trend er lidt at et throwback til tidligere tendenser med fastbundne gardiner. Fastbundne gardiner giver et skarpt og somme tider næsten royalt udtryk til rummet.

En tredje trend er at kombinere materialer og elementer, så du eksempelvis både har lette og bølgende stofgardiner sammen med et stift og skarpt rullegardin. Her kan du både køre i én eller flere farver, alt efter din smag.

Find inspiration!

Det vigtigste indretningstip, uanset hvilken del af indretningen, det drejer sig om, er nok at udforske en masse inspiration, inden du lægger dig fast på noget bestemt. Gå på opdagelse i butikkerne i København, i dine venners hjem eller på nogle af de mange københavnske blogs og se, hvad du kan lide, inden du bestemmer dig.