Kategorier
Uncategorized

Botox behandling – sig farvel til rynker

Ja, vi bliver skam alle ældre i livet, og med alderen medfølger rynker, smerter og andre plager. Heldigvis er der muligheder for dig, der ikke vil gå på kompromis med rynker med alderen: en botoxbehandling kan nemlig være løsningen! I Aarhus, Risskov, kan du vinke farvel til rynkerne hos den dygtige kosmetolog Birgitte Abrahamsen, der er ekspert i behandlinger med botox. Men hvilke fordele og ulemper er der ved sådan en behandling? Læs med her!

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen kan foretages, skal du senest to dage inden besøge en speciallæge, hvor der bliver snakket om behandlingen. Når du har snakket med speciallægen og tager hen til klinikken, vil du møde to plastikkirurger, som giver dig yderligere informationer om behandlingen og udleverer et skriftligt materiale. Botoxbehandlingen er med til at få muskulaturen i dit ansigt til at slappe af, så du får et mere friskt, ungt og naturligt udseende. Behandlingen bliver vurderet individuelt for hver person, så du er sikker på, at du får den helt rigtige løsning for dig. Botox er et godkendt lægemiddel og er altså ikke farligt at blive behandlet med, så længe det anvendes korrekt i små doser og udføres af en certificeret kosmetisk sygeplejerske eller læge.

Hvor længe varer en botoxbehandling

Efter tre dage vil virkningen blive synlig, men efter tre uger har behandlingen sin mest maksimale effekt, hvor resultaterne er mest synlige. Ved den tredje uge skal du også til kontrol, hvor der vurderes, om du skal have et yderligere touch-up eller ej. Virkningen holder typisk i 4-6 måneder, men ved gentagne behandlinger bliver resultaterne mere holdbare, da musklerne i ansigtet bliver mindre og tyndere.