Kategorier
Uncategorized

Brillemode i 2020 hos Kaj Jensen Optik

Den skiftende brillemode kan være ligeså svær at tyde, som den hurtigt omskiftende tøjmode. Vore innovative og kreative mindsets forlænger begrænsningerne i forhold til brille-materialer, former og farver. Står du i en situation, hvor du mangler inspiration til dit næste køb af en ny brille, så sørg for at læs med videre på bloggen her. Her undersøges både de ny- og tilbagekomne brilletrends. De findes I både klassiske og tidsløse løsninger, samt vilde og kreative.

Den nye 2020 brillemode

I år ser vi en markant stigning af interessen på de mere markante briller med et strejf af personlig touch tilbage fra vore elskede 60’ere. De iøjnefaldende og vintage-inspirerede acetatbriller er blandt de helt store frontløbere. De tilbydes i både normale og enkelte farver, samt nyfortolkede og livlige farver. Udover de markante briller, så oplever vi igen en stor interesse for de John Lennon inspirerede runde briller fra Ray Ban og lignende brands. Brillen med individualitet, optimisme og afvigelse fra almindeligheden er 2020-brillemoden. 

Forskellige modeller til 2020-brillen

Der findes flere forskellige slags briller, som passer ind i 2020-brillens billederamme af kriterier. Blandt disse udgaver af briller som kan findes hos optikeren, finder du:

Det transparente look, hvor du finder en unik, spændende og anderledes gennemsigtighed i brillens stel. Det transparente look findes overalt i modebranchen for tiden, og har være det helt store hit.

Det hexagonale stel har efterhånden sat sit store præg i brilleverdenen. Med det sagt, så er det stadig et af de foretrukne valg blandt mange brille-bægere.

Reinvented vintage stel er svaret på 2020-moden. Det gælder både i tøj-, møbel- og brillebranchen.

Find din nærmeste optiker

Hos din lokale optiker kan du let finde rådgivning til dit næste sæt briller. Briller hos Kaj Jensen Optik Hirtshals har i mange år serviceret og leveret det nyeste skud på stammen indenfor briller, men har ligeledes også det udvalg du mangler til det de klassiske, pæne og neutrale briller.