Kategorier
Uncategorized

Brudekjolen til havebrylluppet

Havebrylluppers charme
Mange kommende ægtepar vælger at holde deres bryllup som et havebryllup fyldt med charme, varme og glade gæster. Havebrylluppet er tit mere personligt, da det ofte holdes i egen eller familiens have, så det er en intim og personlig atmosfære, hvor det kun er brudeparrets venner og familie, der er til stede.

Et havebryllup er mindre formelt og mere afslappet, og der er plads til, at gæsterne kan læne sig godt tilbage i havestolene til receptionen. Da stemningen er mere afslappet, er der også anledning til en mindre formel dresscode både hos gæsterne lige såvel som hos brudeparret selv, naturligvis kun hvis de ønsker det.

Den perfekte kjole til havebrylluppet
Spørgsmålet er så, hvordan den perfekte brudekjole til et havebryllup ser ud. Der findes et væld af brudekjoler, der alle har deres forskellig stil, så det er lige med at finde den, der passer bedst til dig og til jeres bryllupstema.

Til havebryllupper er det en fordel at vælge en brudekjole med en mindre slæb end normalt, så den ikke bliver beskidt eller hænger fast i planter rundt i haven. Om den så skal være kort eller lang, med eller uden blonder, hvid eller æggeskal – ja det er naturligvis altid op til bruden selv.