Kategorier
Uncategorized

Brug for en lokal murermester?

Er du også lidt i tvivl om, hvornår du skal ringe til en murer og ikke en anden håndværker? Så kan du med fordel gå på opdagelse i dette indlæg, hvor du vil finde svar på dette spørgsmål og blive klogere på, hvordan mureren adskiller sig fra andre håndværkererhverv.

Hvornår er der behov for en murer?

Det kan være, at dine tanker ledes hen til mursten, når du hører om erhvervet, murer. En murer eller et murerfirma udfører dog en noget bredere og mere kompliceret mængde opgaver end blot opgaver, der involverer mursten. Hvis du er i gang med en større renovation, tilbygning eller en komplet nybygning, vil en murer eller et murerfirma kunne hjælpe dig rigtig godt på vej. Du kan hyre et murerfirma til udelukkende at udføre mureropgaver, som vil blive nævnt nedenfor, eller du kan hyre dem som totalentreprise, hvor de har de fulde overblik over din renovation og dertil står for at hyre andre typer af håndværkere, der kræves for at udføre den fulde opgave. Her får du et indblik i typiske ydelser, som udbedes af murerfirmaer:

  • Ombygning, tilbygning og nybygning
  • Facaderenovering, opmuring, fugning og pudsning
  • Renovering af fx badeværelse, køkken eller entré
  • Arbejde med fliser og klinker
  • … og lignende

Hvordan adskiller mureren sig fra andre erhverv?

En murer kan varetage en lang række af håndværksmæssige opgaver, som kan føre dig et langt stykke af vejen i en større renoveringsproces. Der er dog elementer, som du må ty til andre håndværkere for at få udført. Det kunne fx være en VVS’er i forbindelse med at få lagt strøm og generelt varmesystemer i dit hjem og på badeværelset. Derfor vil du typisk også skulle have fat i flere forskellige håndværkere, hvis du er i gang med en tilbygning eller nybygning, men er du interesseret i at få renoveret din nuværende facade eller få isoleret hulmurer, så er en murer den helt rette for dig.