Kategorier
Uncategorized

Derfor er et ERP-system vigtigt

Et økonomistyringssystem eller virksomhedssystem er det, som kaldes et ERP-system. ERP står for ’Enterprise Resource Planning’, som hjælper virksomheder med at styre både deres økonomi men også bogholderi, produktion, lager, fakturering af kunder mm. ERP-systemet samler altså virksomhedens aktiviteter og skaber overblik i ét enkelt system, som giver en masse fordele. Det er mere end blot et regnskabsprogram og giver effektive løsninger til diverse virksomheder.

Fordelene ved et ERP-system

Tid er en værdifuld ressource, som alle bør kunne sætte pris på – ikke mindst en virksomhed, der vil optimere sit tidsforbrug for at øge sin arbejdsplads’ produktivitet! ERP-systemet samler alle virksomhedens processer i ét system, som sparer en masse tid, da medarbejderne slipper for at skulle arbejde med flere forskellige programmer. Ved at spare tid øger I produktivitet – et win-win scenarie vha. et ERP-system. I et ERP-system kan medarbejdere registrere timer, som kan bruges til at udarbejde løn ud fra, og man vil kunne trække rapporter over nøgletal, f.eks. salgstal til statistik, budget og planlægning. Derudover kan et ERP-system let integreres ind i andre eksterne systemer og tredjeparts add-ons. Et ERP-system er altså tidsbesparende, effektivt, fleksibelt, produktivt og brugervenligt.

ERP for alle virksomheder

Et ERP-system er essentielt for enhver virksomhed. Det er ikke blot fleksibelt ift. kompatibilitet med andre eksterne systemer, men også ift. virksomhedens størrelse: alt fra en enkeltmandsvirksomhed til en projektvirksomhed kan benytte sig af et ERP-system, der tilpasset virksomhedens behov. En enkeltmandsvirksomhed kunne f.eks. blot benytte ERP-systemet til bogføring og fakturering, hvorimod en større virksomhed muligvis også kunne have behov for kundebestillinger, produktion, projektplanlægning og lagerbeholdning. Systemet tilpasser sig altså virksomhedens behov og maksimerer dets produktivitet. Det er enormt nemt at få rådgivning, hjælp og demonstrationer i forbindelse med opsætningen af et ERP-system. Det er simpelt, hurtigt, effektivt og tidsbesparende – der er et ERP-system vigtigt!