Kategorier
Uncategorized

Derfor skal dit skib have den rette maling

Den farve og maling, som et skib har eller får, har ikke kun noget at gøre med æstetik, faktisk har det meget lidt at gøre med æstetik. Det er nemlig rigtig vigtigt at male sit skib – også med forskellige farver, fordi det faktisk har en afgørende betydning for at kunne se skibets opdrift. Et skib har oftest markeret en lastelinje, som både indikerer, hvor der skal males med bundmaling og med en top coat. Lastelinjen er også med til at indikere og sikre at skibet bevarer opdrift og ikke er lastet for tungt. Den type af maling, som man skal bruge til at male sit skib er ikke ligegyldig. Især ikke den maling der bliver brugt til bundmaling, for der kan nemlig være alle mulige farlige stoffer i malingen, som kan ødelægge vandmiljøet. Derfor må man ikke male med biocidholdig bundmaling.


Husk at overfladebehandle dit skib

Inden du kaster dig ud i at male dit skib og gøre det klar til at blive søsat igen, så skal du overfladebehandle skibet. Overfladebehandlingen består af en grundig rengøring af de flader, der skal males samt en sandblæsning af de selvsamme flader. Det er utroligt vigtigt, at du får lavet en grundig overfladebehandling, så dit malerarbejde ikke bliver spildt, fordi malingen ikke vil hænge ved eller blot skaller af kort tid efter.   

Få hjælp til skibsmalingen og overfladebehandlingen

I Hirtshals finder du BHJ Coating, der har stor erfaring inden for skibsmaling og har hjulpet tusindvis af kunder i løbet af årene. De servicerer kunder i Frederikshavn, Hirtshals og omegn, der ønsker professionel hjælp til overfladebehandling og skibsmaling af deres skib. Der bliver anvendt det bedste og nyeste udstyr, så processen går lynhurtig. Samtidig bliver der kun anvendt de bedstemalingstyper, som egner sig bedst til netop dit skib og med overholdelse af gældende lovgivning om malingstyper.