Kategorier
Uncategorized

Derfor skal du bygge dit eget hus på Falster

Drømmer du om at flytte ud af byen?

De senere år har der været en tydelig trend både med unge par og børnefamilier, der flytter fra byen og til landet eller mindre landsbyer, bygger hus og dyrker den skønne landidyl til fulde. Overvejer du også at flytte væk fra København og springe ud i dit eget tømrerprojekt på sydlandsøerne Lolland og Falster, kan det være, du allerede er på udkig efter en dygtig tømrer, der kan hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt.

Byggedrømme på Falster

Det er ikke svært at se fordelene i at flytte væk fra byen, og særligt når det drejer sig om huskøb eller egne nybyggerier, kan der være mange penge at spare.

For blot at nævne nogle af de gode grunde til at flytte til Falster og bygge drømmeboligen, er det altså ganske umuligt at komme uden om de billige kvadratmeter, der gemmer sig hernede. Det vil sige, at der er mange store og billige håndværkerhuse til salg, som lige står klar til den perfekte ombygning i din egen stil. Har du allerede fundet den perfekte grund eller det gode håndværkerkøb, og har du nu brug for en tømrer i Nykøbing Falster for at kunne realisere dine byggedrømme? Kontakt én af de mange dygtige tømrere og få bygget dit drømmehjem.

En ny hverdag med natur i baghaven

Øerne byder på masser af natur, så du vil hurtigt kunne mærke et reduceret stressniveau og mere luft til hovedet og tankerne. Samtidig er der ikke mere en halvanden time i bil til København, så du kan stadig nemt besøge alle de gamle studiekammerater inde i byen. Falster har en stor befolkningstilgang, hvilket betyder, at priserne med god sikkerhed vil stige i de kommende år, hvorfor du ikke bør bekymre dig om at miste penge ved at investere i fast ejendom på øen. Byd simple living indenfor, og prøv noget nyt efter mange år i storbyen. Der er nemlig ikke langt til de næste store ø-eventyr.