Kategorier
Uncategorized

Derfor skal jeres arbejdsplads investere i planteservice

Planter på arbejdspladsen er ikke kun til pynt. Jovist giver de et æstetisk grønt skær og giver kontoret en friskhed over sig, men faktisk har planter også andre gavnende effekter. Dem vil vi forklare hernede fortælle dig, hvorfor det kan betale sig at tilkalde en professionel planteservice til at varetage planterne for dig.

En planteservice er uddannede gartnere, som kommer forbi din virksomhed inden for et fast tidsrum og sørger for, at alle kontorets planter får den nødvendige pleje. Det betyder, at planterne bl.a. får vand, gødning og bliver beskåret, hvis der er visne grene imellem. Du får endda udskiftet hele planter, hvis de er ved at døde, så du stadig bibeholder den grønne aura. Det gode for dig er, at du får vedligeholdt dit grønne udseende uden at skulle gøre andet end at betale de professionelle.

Hvad er så fordele ved at få planteservice til at varetage jeres planter? Hvad er det helt særlige ved at have planter på kontoret? Jo, ser du; planter indendørs bidrager til et bedre indeklima – og det kommer til at gavne både dig og dine medarbejdere. Mange medarbejdere kan hurtigt blive syge, hvis indeklimaet er dårligt. De kan få tør hals, hoste eller lignende, fordi luften indenfor bliver dårlig. Det er selvfølgelig et problem, fordi det ødelægger effektiviteten og giver en mindre lyst til at være på kontoret. Her kommer planter ind i billedet. Planternes filtrering af luftpartikler til CO2 og andre stoffer bidrager til, at luften løbende bliver opfrisket. Der er derfor en stor værdi i de små grønne planter. Men planter er også naturlige, og naturlige ting skal vedligeholdes – bare tænk på din egen velvære. Derfor kan du med god samvittighed få en planteservice til at passe virksomhedens planter – en professionel planteservice er endda bedre, hvis du vil være sikker på, at alt arbejde bliver gjort professionelt.