Kategorier
Uncategorized

Det mest irriterende i hele verden er..

… når du uheldigvis smadre din telefon. Nutidens telefoner er helst designet sådan, at de har en stor glasskærm, der er din adgang til hele telefonens indhold. Hvis skærmen er smadret, kan du hverken navigere i din telefon eller se indholdet i din telefon. Din telefon er faktisk ubrugelig med en smadret skærm. Telefoner er ikke særlig billige mere, så du køber ikke bare lige en ny telefon, fordi skærmen er smadret. Men heldigvis er der hjælp at hente ved en professionel telefonreparatør!  

Just In Case er din redning

Just In Case er din reparatør i Svendborg og omegn, der reparerer alle skader på telefoner til en fair pris. Uanset hvilket mærke din telefon er, kan Just In Case hjælpe med at fikse din telefon. De er specialister i at reparere flere forskellige mærker – ikke kun iPhone som mange telefonreparatører ellers mest er eksperter i.

Virksomheden reparerer en bred vifte af forskellige Huawei telefoner, og de er rigtig stærke inden for netop reparation af Huawei telefoner. Just In Case reparerer selvfølgelig også en masse andre telefoner af forskellige mærker bl.a. Apple, LG, Samsung, Sony, Nokia og mange flere mærker. Kunder kan også besøge butikken i Svendborg og få et godt råd til, hvordan man bedst beskytter og passer på sin telefon. Just In Case har nemlig også et stort udvalg af beskyttelsesglas, covers og kyndige medarbejdere, der assisterer med vejledning.

Lav altid backup af din telefon inden reparation

Selvom mange telefonreparatører er erfarne med at reparere alverdens telefoner, er det de færreste, der kan garantere at data ikke går tabt under reparationen.  Det gør dataene på din telefon heldigvis sjældent. Men for en sikkerhedsskyld bør du altid lave en backup af din telefon inden reparation. Derudover er det også en god idé, at lade tilbehør til din mobil blive hjemme, når din telefon skal til reparation. Reparatørerne skal nemlig kun bruge din enhed og behøver ikke oplader, cover eller andet for at reparere din telefon.