Kategorier
Uncategorized

Diamantboring og diamantkernebor

Hvad er diamantboring?

Når du hører ordet diamantboring tænker du sikker på den fine ring, du desværre ikke fik som bryllupsgave, fordi den var alt for dyr (eller måske fik du den faktisk – hvem ved!). Og så tænker du sikkert, at diamantboring indeholder den samme slags diamant, men bare er stor nok til at bore med. Men det er ikke helt rigtigt. Diamantboring er en teknologi for at få skåret eller boret et skarpt og absolut nøjagtigt resultat i alt fra granit til asfalt, sten, beton, mursten o.l. Men det er ikke naturskabte diamanter, der benyttes, men derimod kunstfremstillede – som altså er det absolut stærkeste til at skære i alle materialer!

Hvad er diamantskæring?

Diamantskæring er teknikken hvorledes der udskæres et nøjagtigt og præcist resultat i alle verdens stærkeste materialer. Det er yderst effektivt, hvis du f.eks. skal have nye vinduer, gulvvarme, nye døre eller lignende. Med diamantskæring er du sikret, at der bliver skåret helt nøjagtigt i dit hus’ materiale. Det gælder både beton, mursten og lignende. Fordelen ved diamantskæring – udover absolut præcision – er, at det er en skånsom metode. Der er altså kun en smule støv tilovers efter håndværkerens arbejde er færdigt!

Hvad er en diamantkernebor?

Et diamantkernebor kan også bore dybt og nøjagtigt i hårde materialer. Det er dog ikke helt det samme som diamantboring eller diamantskæring. F.eks. findes der diamantkernebor, der er velegnet til sanitært udstyr, og kan bruges i afløb, til radiatoren, gulvspots, vandtilslutninger og lignende. Et diamantkernebor kan også håndholdes og kan benyttes i erhverv til både traditionelle og mere specielle projekter. Det kan være til renoveringer, rørgennemføring, hulstøbning i fundament og lignende. De findes i forskellige størrelser og længder og er altså essentielle, hvis der skal skæres i hårde materialer!