Kategorier
Uncategorized

Din elektriker i Roskilde

Hvilke opgaver udfører en elektriker?

Måske er du i gang med at renovere et ældre hus, og tænker, at det ikke kan være så svært. Du støder på en gammel stikkontakt, der desværre ikke har liv i sig, og du sætter dig til at fikse det. Eller – rettere sagt – du fikser det ikke. Elektrikerarbejde er nemlig ikke så nemt, og det hav af arbejde, som en elektriker kan udføre for dig inde i hjemmet, er noget, der oftest kræver specialviden. Det kan f.eks. være installation af nye stikkontakter (eller reparation af ældre), det kan være faste elinstallationer, installation af hårde hvidevare, arbejde med over 250 volt mm. Der er altså meget, du kan bruge en elektriker til, og der er meget, som kun en elektriker må udføre!

Overvejelser inden valg af elektriker

Der er adskillige overvejelser, som du bør reflektere over, når du skal vælge din elektriker. Som sagt kræver elektrikerarbejde specialviden: du vil altså helst have fat i en autoriseret elektriker. En autoriseret elektriker er registreret i Sikkerhedsstyrelsens Autorisationsregister, så du altså ved, at din elektriker kan udføre sit arbejde sikkert og korrekt og har den relevante uddannelse for sit arbejde. Derudover bør du overveje, om elektrikeren er medlem af nogen brancheforening med tilhørende garanti, så du er garanteret, hvis noget nu skulle gå galt. Du bør også overveje, hvad tidligere kunder har anmeldt og erfaret. Og sidst men ikke mindst: sammenlign forskellige steder, sådan at du både finder den elektriker, du er tryg ved, men at du også finder et rimeligt tilbud.

Din elektriker i Roskilde

Mangler du en tryg og kompetent elektriker i Roskilde, så er Holmstrup & Mortensen din lokale elektriker! Alt fra rådgivning og projektering til eleftersyn, energioptimering, elinstallationer og meget, meget mere, kan de dygtige og serviceminded fagfolk hos Holmstrup & Mortensen klare for dig. Her føler du dig tryg og er i kvalitetssikre hænder – sådan vælger du den rette elektriker!