Kategorier
Håndværk

El-installatørens gode råd

Udover at udføre opgaver med behov for autorisering, har en el-installatør en stor mængde viden og uddannelsen. De ved derfor, hvad du kan gøre for at spare mange penge på elregningen uden at gøre det store. De ved også, at de findes moderne alternativer, som bruger mindre strøm, og som sagtens kan erstatte dine ældre el-produkter. Vi har blandt taget taget kontakt til en lokal el-installatør i Svendborg, og de har nogle gode energisparetips, som de gerne vil formidle videre til forbrugerne.

  • Følg med tiden, energioptimér dine daglige produkter: Før i tiden var produktionen af el-apparater forbeholdt, hvad der var muligt – ikke hvad der var miljøvenligt. Den tid er ovre. I dag kan du finde store variationer af samme produkt, som hver har deres energiforbrug. Du kan spare penge ved at investere i et nyt el-apparat, der bruger strøm end normalt. En god huskeregel er at undersøge gennemsnittet for at finde de mere energivenlige løsninger.
  • Sluk for strømmen, når du ikke bruger produkterne: Det er en cliché af en regel, men den bliver ikke brugt nok af den almene dansker. Derfor kommer igen en opfordring til at slukke for strømmen, når dine el-produkter ikke skal bruges. Eventuelt kan du få en el-installatør til at installere stikkontakter, som slukker på bestemte tidsrum. Så kan du være sikker på, at du husker det.