Kategorier
Uncategorized

Få din opvaskemaskine repareret frem for at købe ny

En opvaskemaskine er en uundværlig del af hverdagen for rigtig mange familier, derfor er det også rigtig ubelejligt, hvis den pludselig går i stykker. Men hvad koster det at få repareret sådan én? Mange tror, at det er for dyret at reparere på en opvaskemaskine og køber i stedet en ny. Men det kan faktisk ikke altid betale sig at købe en ny. Derfor er det en god idé at undersøge bl.a. hvor gammel din opvaskemaskine er, eller hvilke reparatører der findes i dit lokalområde.  

Gratis reparation af opvaskemaskine

Hvis din opvaskemaskine går i stykker, og den er under to år gammel, og fejlen er reklamationsberettiget, skal du kontakte producenten. I det fleste tilfælde vil det være gratis at få lavet fejlen. Hvis fejlen mod forventning ikke er reklamationsberettiget, kan du kontakte en professionel reparatør.  

Hvad koster reparation af opvaskemaskine?

Hvis opvaskemaskinen er mere en to år gammel, skal man desværre selv betale for at få den repareret. Alt efter hvor omfattende fejlen er, koster det mellem cirka 1.200 og 1.500 kr. for reparation af opvaskemaskine. Det er en smags sag, om man ønsker at købe en helt ny. Men rigtig mange fejl, kan diverse professionelle reparatører fikse, så du hurtigt kan vende tilbage til en velkørende hverdag.