Kategorier
Uncategorized

Få en mere aktiv sidestilling

Rigtig mange bruger en hel masse tid på at sidde ned i løbet af en almindelig arbejdsdag. Dette kan være med til at skade din ryg og gøre dig træt i kroppen, fordi du kan sidde i en sammenfaldende stilling, der er hård for ryggen at være i længe ad gangen. Derfor kan det være en ide for dig at prøve en ergonomisk sadelstol. Denne er formet, så din krop tvinges til at være mere aktiv. Den vil også gøre, at du holder din ryg rettet ud, så din holdning bliver forbedret. Læs mere her for at lære om flere fordele ved en ergonomisk sadelstol.

Fordele ved en ergonomisk sadelstol

Der er mange fordele ved at udskifte den gamle kontorstol med en ny sadelstol. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Den gør, at du er nødt til at være aktiv i din sidestilling, for eksempel ved at spænde op i mave- og rygmuskulaturen. Samtidig stimulerer den dit kredsløb og er generelt sundere for dig, end en almindelig stol.
  • Den giver dig bedre bevægelsesfrihed, da du hverken har ryglæn eller armlæn, der kan være i vejen, når du flytter dig fra den ene side af skrivebordet til den anden.
  • En sadelstol har dynamiske former, hvilket skaber en god blodtilførsel til ben og fødder, også selvom du sidder ned i lang tid.

Generelt er en sadelstol bedre for din krop og din sundhed, end en almindelig kontorstol er, hvor man ofte falder sammen og sidder dårligt.

Invester i dit fremtidige helbred

En sadelstol er altså ikke ligesom alle andre stole. Den er tværtimod en unik mulighed for, at du kan få en bedre positur og holdning, selvom du sidder ned størstedelen af din arbejdsdag. Derfor er en sadelstol en form for investering i dit eget helbred, da den har langsigtede fordele for din krop.