Kategorier
Uncategorized

Forlæng livet på din faldstamme

Hvis du vælger Proline Denmark til din næste rengøring/renovering af dine kloakrør, er der utallige fordele forbundet med dette. Som tommelfingerregel benyttes der kun et par dage på reparation af kloakrør, hvilket er ensbetydende med, at ejendommens beboere sagtens kan blive boende i perioden, hvilket også gør sig gældende, hvis der er tale om renovering af kloakrør ved private eller offentlige arbejdspladser.

Hvilke metoder benytter Proline til rengøring af kloakrør?

Proline-metoden:

Ved at benytte Proline-metoden benyttes polyester-baseret plast til at støbe de nye rør inde i de eksisterende rør. Lige siden 1950’erne har polyester været i brug i produktion af joller, småbåde, vinger til vindmøller m.m., og det er et meget fordelagtigt materiale, da det er bestandigt over for opløsningsmidler og syrer. Derudover er plasten, som benyttes hos Proline styrenfri og armeret med glasfibre, hvilket gør de renoverede rør særligt stærke og modstandsdygtige over for slitage.

Prosoc-metoden:

Rør og fittinger består af rørmaterialer, der er 100% polyesterfiber med indvendig PU-coating, hvor fibrene bliver imprægneret med hærdeplast i bedste kvalitet. Når vi udfører kloakforstærkning, benytter vi strømpeforing, hvilket indebærer at rør og rørdele i uhærdet tilstand, der efterfølgende hærdes, indtil den ønskede hårdhed er opnået. Slutteligt opnår røret selvbærende egenskaber, der både giver styrke, tæthed og funktion uden nogen form for støtte fra det forhenværende rør.