Kategorier
Uncategorized

Giv dine gamle møbler et nyt liv med ompolstring

Ting du skal vide om ompolstring af møbler

Der er mange gode råd til dig, der gerne vil give dine gamle møbler et nyt liv med ompolstring. Det første gode råd er at vende møblet på hovedet: skal du f.eks. ompolstre en sofa, er det en god ide at vende bunden i vejret og tjekke om fjedre og gjorde trænger til at blive skiftet ud. Det skal nemlig være i orden inden det nye betræk kommer på, for ellers vil du have problemer med møblet efter få år.

Gode tips og tricks

For at få en holdbar ombetrækning af dine møbler, kræver det ofte også, at du betaler lidt ekstra for kvaliteten. Den billigste løsning er ofte ikke den bedste, når det kommer til valget at betræk, og du kan ofte spare penge i længden ved at købe eksklusivt kvalitet, da det typisk holder længere end det billige. Har du dog et mere klassisk møbel, hvor du gerne vil beholde værdien og udseendet, så lad vær med at købe alternative materialer: hold dig til det, som producenten har benyttet. Et andet tip til ompolstring er, at du aldrig bør lade forarbejdet forhaste: vær omhyggelig, når du måler stykkerne. Og skal du løsne hæfteklammer fra en gammel stol, så benyt endelig en spidstang til at fjerne dem, og er stoffet fastlagt med skruer, så skru det selvfølgelig løs, inden du fjerner stoffet.

Finder du ompolstring svært?

Er du ikke helt tryg med dine egne hænders evner, så kan du selvfølgelig også altid kontakte en professionel til at ompolstre dit gamle møbel. Det kan være en god ide, især hvis du har et antikt møbel, som du gerne vil have istandsat i samme originale tilstand, for at beholde værdien. Fuglsang Gardiner i Aarhus er eksperter i ompolstring og kan give dine gamle møbler et nyt liv ‒ så slipper du også selv for at døje med arbejdet, og sørger for, at arbejdet udføres trygt og professionelt af folk, der har skruet hænderne rigtigt på.