Kategorier
Uncategorized

Har dit firma overvejet teambuilding?

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er en måde at forbedre samarbejdet og relationerne mellem medarbejdere i deres teams eller større personalegrupper. Det er en bevidst proces, hvor man sætter gang i fælles aktiviteter og øvelser, der i sidste ende kan resultere i bedre kommunikation, motivation og generelt bedre samvær.

Teambuilding kan ofte skabe bedre og mere resultatorienterede arbejdsgange, hvor der er fokus på hurtigste og bedste vis at nå mål, hvilket blandt andet fordrer vidensdeling, samarbejde og kommunikation.

Escape Room som teambuilding

At tage i Escape Rooms er en fed måde at lave teambuilding på. Gennem sjove øvelse, svære problemer og udfordringer, tvinges man som team til at tænke og snakke sammen, lytte til hinandens idéer og kalkulere, hvad der er det bedste at gøre. Alt sammen sker med et sjovt twist, tidspres og et ønske om at kunne slå konkurrenternes tider.

Man bliver altså presset med en deadline, når man er i et Escape Room, og man skal sammen finde ud af at løse gåden, så man igen kan komme ud og være fri. På den måde er det lidt ligesom, når man har med kunder at gøre – for man kan nemlig ikke gøre det alene. Sammen kan man skabe større og bedre resultater.

Invester i dine medarbejdere

Teambuilding er på mange måder en investering i sine medarbejdere og den generelle trivsel i virksomheden som en arbejdsplads, netop fordi det er noget, der styrker hele medarbejderstablen. Alt sammen vil det på sigt også gavne virksomheden at have sat tid og penge af til at sørge for, at ens medarbejdere har det godt og er glade for hinanden og deres arbejde.

Har dit firma overvejet teambuilding, kan du med fordel tage medarbejderne på tur til Escape Room nær Aarhus.