Kategorier
Uncategorized

Hellerups Tandklinik – Tandlæge med et smil

Hvis du går med et ønske om at finde en ny, dygtig tandlæge, er den artikel utvivlsom meget informativ for dig. Hvis du bor i Hellerup eller området omkring, er Vores Tænder Tandklinik Hellerup det oplagte valg for dig, eftersom det er en yderst dygtig tandlæge, der er i stand til at give dig en professionel og omsorgsfuld behandling.

Hvorfor skal du vælge Vores Tænder Tandklinik?

En af grundene til, at du skal vælge Vores Tænder, er, at tandlægeklinikken er meget opmærksom på at holde sig ajourført inden for tandlægefaget, hvilket indebærer jævnligt at tage på kurser samt konferencer, og herved tilegne sig de nyeste teknikker, men også det nyeste udstyr.

Hvor har klinikken beliggenhed?

Tandklinikken Vores Tænder har en central beliggenhed i Kongens Lyngby lige overfor Magasin og Lyngby Storcenter. Derudover ligger klinikken blot et øjebliks gå-gang fra Lyngby station og Jernbanepladsen, der praktisk talt har stoppested ved ingangen til Vores Tænder.

Her vil du få behandling i en rar atmosfære, der bidrager til at holde dig afslappet under behandlingen.

Hvis lokationen for Vores Tænder ikke har fået dig til at vælge klinikken alene, skal du ikke fortvivle, eftersom tandlægeklinikken tilbyder et hav af forskellige behandlinger, hvorved du stort set altid er sikker på, at du kan modtage den behandling, du har brug for.

Hvilke værdier ligger klinikken vægt på?

Som udgangspunkt går klinikken meget op i forebyggelse, hvorved der menes, at det er på denne vis, at du kan bevare dine tænder længst samt bedst muligt, men hvis uheldet alligevel er ude, er de selvfølgelig i stand til at hjælpe dig ud af tandpinen – både i form af kirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger.

Der tilbydes bl.a. følgende behandlinger:

  • Bedøvelse
  • Broer
  • Caries
  • Forebyggelse
  • Flækket tand
  • Implantater
  • Kirurgi
  • Tandkrone

Den ovenstående oversigt er bare et lille indblik i hvilke slags behandlinger, at klinikken foretager.

Hvad koster en tandlægebehandling?

Prisen for, hvad et tandlægebesøg koster er meget afhængig af, hvad der er blevet lavet. Vores Tænder ligger prismæssigt et meget attraktivt sted i prisspektret, eftersom de tilbyder favorable priser på meget kompetent behandling. Dette hænger sammen med, at de opnår gode indkøbsaftaler og har dygtige behandlere, hvorfor du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere end ved andre tandlæger.