Kategorier
Uncategorized

Her finder du alt i teltudlejning

Står du og skal holde en fest, hvor du har brug for et partytelt? Og er du måske i tvivl om, hvilket telt, du har brug for? Så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du finder det perfekte partytelt til din næste fest.

Hvor stort skal partyteltet være?

Når du skal leje et partytelt, skal du først og fremmest vælge størrelse. For at finde ud af, hvilken størrelse du skal have, skal du overveje, hvad teltet skal bruges til. Hvor mange gæster skal du fx have? Og skal gæsterne stå eller sidde ned? Hvor mange borde? Skal der være plads til buffet? Når du har overvejet dette, vil det være nemmere for dig at få et overblik over, hvor stort teltet minimum skal være for at få plads til alt det.

Hvad skal partyteltet være udstyret med?

Men udover størrelsen, er der også mange andre ting et partytelt kan blive udstyret med. Du kan nemlig selv vælge, om der skal være sider på teltet, om der skal være gulv under teltet, og om der skal være varme i teltet. Hvorvidt der skal være varme i teltet, kommer i høj grad an på, hvilken årstid, det er. Er det en lun sommeraften med et telt i haven, er det ikke sikkert, at der vil være brug for det, men holder du fest en kold efterårsdag, vil dine gæster takke dig for at have overvejet varmen.

Hos Ørsted Teltudlejning har de partytelte i mange forskellige størrelser, så der er helt sikkert et, der passer til dig og dine behov. Desuden er der mulighed for at få både gulv og varme, hvis du ønsker at tilkøbe dette. Kontakt virksomheden for at høre mere om, hvad de kan tilbyde dig i forbindelse med teltudlejning og udstyr hertil.