Kategorier
Uncategorized

Her finder du de bedste transportsystemer til din virksomhed

Hvis din virksomhed står og mangler et transportsystem, kan det være til stor fordel for dig at betragte et Monteh-system som løsning. Montech laver modulære komponenter til automatisering af krævende transport, montage og produktionsprocesser. Konventionelle transportbånd er ikke det eneste, at Montech har i sit sortiment, men de laver også overførselssystmer samt Quick-set profilsystemer, der gør det muligt at opbygge kontruktioner såsom stativer, palettebaner og afskærmninger hurtigt uden at skulle bore eller andet. Disse profilsystemer fra Montech er gennemtestede og har meget stor styrke.

Fordele ved at købe Montech-transportsystem

En af fordelene ved at anvende et transportsystem fra Montech er, at de kan specialtilpasses, så løsningen kommer til at passe ind i netop din virksomhed. Dette er altså ensbetydende med, at du vil opleve, at din produktion vil køre mere effektiv.

Fron-Tech er den eneste forhandler af Montech transportsystemer i Danmark, og virksomheden har meget stor erfaring med implementering af Montechs produkter. Hvis din virksomhed mangler et Montech-transportsystem, skal du blot kontakte Fron-Tech, der har meget bred viden i forhold til, hvordan transportsystemerne kan kombineres, hvis du gerne vil have procedurerne i din produktionsvirksomhed optimeret. Du har unægtelig en solid løsning i Montechs-transportsystemer, da Montechs produkter er gennemtestede, og der fås derudover også altid 2-års garanti fra producenten.