Kategorier
Uncategorized

Hvad er AV udstyr?

Kort og godt om AV-udstyr

Hvis du nogensinde har skulle lave en præsentation, hvor du har haft din computer koblet til en storskærm eller et smartboard, har du med al sandsynlighed allerede prøvet at arbejde med AV udstyr. Måske du bare ikke selv er klar over det.

AV udstyr er en simpel forkortelse, der dækker over audiovisuelt udstyr, det vil sige, alt udstyr, der har med lyd og/eller video og billede at gøre. AV-udstyr dækker over alt fra almindelige fladskærme til lydsystemer, højtalere, webkameraer og mikrofoner.

Hvem bruger AV-udstyr?

Nu du har fået en smule mere viden om, hvad AV udstyr er, kan det være, at du allerede kan genkende det flere steder fra. AV-udstyr er nemlig utroligt alment brugt i både private og offentlige virksomheder og institutioner. Mange virksomheder har deres mødelokaler fyldt med AV udstyr, så de kan lave de skarpeste præsentationer med både billede og lyd. Offentlige institutioner og virksomheder bruger i høj grad også AV-udstyr. Der kan dog være forskel på, hvad man som virksomhed har brug for af AV-udstyr, specielt da det dækker over en så bred vifte.

Få det rette AV-udstyr

Har du brug for AV udstyr til mødelokalerne på kontoret? I samarbejde med et AV-kyndigt firma kan du blive rådgivet i, hvilket udstyr du har brug for, for at du på optimal vis kan få opfyldt dine behov for IT-udstyr. Med det rette AV udstyr gøres dine møder, videokonferencer og præsentationer enklere, mere effektive og mere imponerende.

Er du ikke den største IT-haj, bør du dog ikke være bekymret. AV-udstyr er generelt set enkle løsninger, du nemt kan finde rundt i og få koblet op til computer, når du har behov for det. Desuden kan du altid få rådgivning og hjælp til opsætning af din lokale AV-forhandler.