Kategorier
Uncategorized

Hvad er en kontinentalseng?

Der findes mange forskellige typer af senge, og hvis du står og skal til at have ny seng, kan det være svært at finde rundt i, hvad du har behov. Måske skal du overveje en kontinentalseng? En kontinentalseng er sammen med elevationssengen blevet et populært sengevalg, og det kan være, at det er noget for dig. I denne artikel kan du læse mere om, hvad en kontinentalseng er.

En seng med flere komfortlag

Det særlige ved en kontinentalseng er den specielle opbygning, da denne type af seng består af flere forskellige komfortlag. Typisk vil den bestå af tre forskellige lag, som vil være:

  • Box madras
  • Springmadras
  • Topmadras

De tre lag vil give dig ekstra komfort, når du ligger i din seng, og så vil det også bidrage med optimal støtte hele vejen op igennem sengen.

Når sengen har flere komfortlag, vil det også typisk betyde, at den er lidt højere end en almindelig seng. Det kan give dig en god udstigningshøjde fra sengen, og samtidig kan det også være med til at give et mere eksklusivt look i dit soveværelse, da en kontinentalseng ofte vil fylde mere i rummet. Derudover gør de mange lag også, at sengen er robust og kan holde til meget, så du får en seng, du kan have i mange år fremadrettet.

Stort udvalg af kontinentalsenge

Der findes et rigtig stort udvalg af forskellige kontinentalsenge på markedet, da det er en populær seng, som de fleste har. Leder du efter en kontinentalseng, kan du fx prøve en kontinentalseng fra Duxiana, hvor du med garanti får en behagelig seng af høj kvalitet. Du kan besøge Duxiana-butikken i København K, hvor du kan få mere af vide. Her står de selvfølgelig klar til at hjælpe dig, så du får lavet en god investering og får den mest optimale seng til netop dine behov.