Kategorier
Uncategorized

Hvad er et lagerhotel?

Generelt set kan et lagerhotel have to betydninger. Enten er det en betegnelse for et lager, hvor det er muligt at leje plads til opbevaring af dine ejendele. Ordet ’lagerhotel’ kommer af, at det kan sammenlignes med et normalt hotel, hvor der også lejes et værelse.

Alternativt kan lagerhotellet også være et pakkecenter, der håndterer udsendelse af ordrer til kunder. Denne type af lagerhotel er for virksomheder, der har en webshop og har outsourcet sin lagerstyring, hvor det er lagerhotellets opgave at sende virksomhedens varer ud til kunderne.

Hvad koster et lagerhotel?

Prisen for at få sine genstande opbevaret på et lagerhotel varierer meget alt efter, hvad lagerets funktion skal være. Som det intuitivt giver mening, er det dyrere at benytte at lagerhotel, der skal stå få al logistik mellem din virksomhed og kunder i forhold til at vælge et lagerhotel, der blot skal bevare dine varer eller ejendele.

En anden faktor, der også er relevant for prisen, er, hvor meget plads du skal bruge. Jo mere plads, der er behov for, jo dyrere bliver lagerhotellet.  

Det kan herved udledes, at der findes ovenstående to typer af lagerhoteller, der hver især har sine fordele alt efter, hvad det skal benyttes til.