Kategorier
Uncategorized

Hvad er forskellen på en palleløfter og en stabler?

Palleløfter, pallevogn og en stabler – her er forskellen

Først og fremmest er det vigtigt at få afklaret den forvirring, der ofte opstår, når man taler om disse tre løfteredskaber, for egentligt dækker en palleløfter og en pallevogn over det samme. Al forvirring til side er den absolut vigtigste forskel på de tilbageværende to typer, altså en palleløfter/pallevogn og en stabler, at en palleløfter bedst egner sig til at flytte gods ved gulvniveau som gennem et lager, en butik eller et værksted, hvor en stabler i stedet har den fordel at kunne løfte paller og gods op i højden, hvis der er paller, der skal til eller fra hylder på lageret.

Hvad bruger du en palleløfter til?

En god palleløfter er absolut uundværlig i de fleste butikker og på langt de fleste lagre, da det muliggør lette løft af ellers stort og tungt gods. Lærer man først at køre rigtigt med en palleløfter, vil det også give anledning til hurtige oprydninger og flytninger af varer og butiksmaterialer.

Når først du har investeret i en god palleløfter, er det slut med de tunge manuelle løft, og du vil hurtigt ikke kunne forstå, hvordan du førhen har kunnet drive forretning uden en palleløfter.

Palleløftere fås i mange forskellige modeller og med forskellige kapacitet, alt efter hvor tungt gods, du skal flytte. Med professionel rådgivning kan du derfor være sikker på at investere i den helt rigtige.

Køb din palleløfter hos en professionel

Hos KGK finder du de bedste palleløftere, der på nuværende tidspunkt findes på markedet. KGK tilbyder kyndig rådgivning i, hvilken palleløfter der bedst vil passe til dig og de opgaver, du skal løse. Derfor kan du med garanti for professionalisme få hjælp hos KGK, der har et stort udvalg af alle slags maskiner, der er nødvendige på et værksted.