Kategorier
Uncategorized

Hvad er øjebolte og hvornår bruger man dem?

Øjebolte bruges ofte der, hvor der er store belastninger. Det er en gevindskåret bolt med et lukket kredsløb eller øje, hvoraf navnet kommer, og den anvendes til at fastgøre kabler, kæder eller kroge, så tung vægt i forbindelse med fx løft eller transport understøttes.

Øjebolte bruges i mange forskellige dele af industrien, herunder:

  • Landbrug
  • Marineindustri
  • Entreprenørmaskiner

Her anvendes øjebolte på afgørende punkter, og de hjælper til at opretholde et højt og ordenligt sikkerhedsniveau indenfor disse brancher.

Vælg de helt rigtige øjebolte

Der findes en bred vifte af forskellige øjebolte i varierende størrelser, som kan opfylde de forskellige behov, der opstår i forbindelse med store og tunge løft på diverse arbejdspladser. Derfor kan du helt sikker også finde den specifikke type, der passer til det, du skal bruge dem til.

Hos NOS A/S forhandler de et stort udvalg af forskellige øjebolte, som spænder lige fra forskelligartede øjebolte til svirvel øjebolte og meget mere. De hjælper dig gerne med at finde frem til de helt rigtige produkter. Anvendelsen af øjeboltene har stor betydning for, hvilken type, der vil passe bedst, og hvis du har brug for en professionel fagmand, som du kan sparre med for at finde ud af dette, står de altid klar til at hjælpe dig. Har du en speciel forespørgsel eller har du brug for at få skræddersyede øjebolte til en bestemt anvendelse, står de også klar til at hjælpe dig med dette i deres eget riggerværksted. Fælles for deres produkter er, at de alle er af højeste kvalitet, og at de aldrig går på kompromis med kvaliteten, da det handler dine medarbejderes sikkerhed. Du kan kontakte dem og fortælle mere om en given opgave, som du skal bruge øjebolten til. Så skal du nok hjælpe dig med at finde det, du skal bruge.