Kategorier
Uncategorized

Hvad kan en maskinfabrik gøre for dig?

Hvad kan en maskinfabrik hjælpe dig med?

Hvis du skal bruge produkter til metalindustrien, er Danlaser den oplagte samarbejdspartner. Danlaser er en maskinfabrik og underleverandør til metalindustrien, og derfor oplagt at bruge til komplette metalløsninger til mange formål.
Udover metalløsninger kan Danlaser maskinfabrik også hjælpe med professionel rådgivning, der stammer fra mange års erfaring med at arbejde med metal, laser og samarbejde med mange virksomheder i metalindustrien.

Danlaser er en maskinfabrik i Midtjylland, der har speciale i metalbearbejdning og udvikling sammen med deres kunder for at skabe innovative og brugbare produkter. Med en moderne laser til at skære i metal, kan Danlaser lave specialprodukter til alverdens formål.

Hvad kan Danlaser metalfabrik tilbyde?

Danlaser er en professionel virksomhed med dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe andre virksomheder med at opnå deres mål. Nogle af de services, du kan få hos Danlaser er: Laserskæring, svejsning, robotsvejsning, kantbukning, valsning, mig/mag-svejsning, tig-svejsning, PEM presbefæstelse, afgratning, boring og gevindskæring. Derudover kan du altid henvende dig med ønsker om skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds behov, og så vil Danlaser gå langt for at imødekomme dine ønsker og sammen med dig skabe et produkt, der lever op til alle dine forventninger.

Kernekompetencer: Kantbukning og robotsvejsning

Der tilbydes robotsvejsning som en del af en komplet løsning eller som en enkeltydelse. Der arbejdes med mange former for stål, som sort stål, messing, aluminium, rustfrit stål og kobber. På det store værksted er der både robotter og maskiner til manuel svejsning for det perfekte resultat.

Kantbukning er endnu en af Danlasers stærke kompetencer, hvor professionelle løsninger skræddersyes fra gang til gang. De har mange års erfaring med at finde det rette materiale til opgaven for bedst og billigst muligt at skabe et produkt, der lever op til krav og specifikationer. Der arbejdes igen med forskellige materialer på den store fabrik i Midtjylland. Kantbukning er et svært arbejde og det kræver viden og erfaring for at skabe gode resultater til forskellige industrier og kunder.