Kategorier
Uncategorized

Hvilke fordele er der ved at isolere taget?

Hvis du går og overvejer, om du skal loftisolere, så er der mange forskellige fordele ved at isolere taget i din bolig. Først, så vil loftisolering bidrage til, at der kommer et bedre indeklima i din bolig. Dernæst vil det være med til, at du ikke længere fyrer for fuglene, og det vil helt sikkert bidrage til, at din varmeregning falder.  Derudover er det også godt for miljøet, at du begrænser CO2-udslippet fra din bolig.


Få en professionel til at ordne din loftisolering

I mange huse med loftisolering ser man tit, at det ikke er lavet ordentligt. Det er meget vigtigt, at man får fjernet al den gamle isolering, hvis den er mør. Derudover er det vigtigt, at det er de rette materialer, der bliver brugt til at isolere loftet. Der er nemlig flere forskellige materialer, man kan anvende. Både isoleringsmåtter, isoleringsruller og isoleringsgranualt. Det er også vigtigt at tjekke, om dampspærren er intakt, inden arbejdet med at isolere påbegyndes. Professionelle fagfolk sørger for at loftisolering bliver lavet korrekt, så du får den energivenlige bolig, du drømmer om. Så selvom du godt kan lave loftisolering selv, kan det være en stor fordel at få fagfolk til at klare arbejdet.  


Loftisolering – Hvordan gør vi?

Professionelle fagfolk isolerer oftest med et granulat, som sprøjtes ud på loftet. Men inden dette sker, så bygges der en ny gangbro. Derudover bliver der i samråd med dig også besluttet, om der skal være plads på loftet til opmagasinering, som fagfolkene sørger for at lave plads til, hvis det ønskes. Dernæst lægges der vindplader ved tagfoden, så der bibeholdes en naturlig ventilation. Så bygges der også en kant om loftslemmen, så isoleringen bliver på plads, når man skal op på loftet. Sidst bliver der sprøjtet granulat ud på loftet.