Kategorier
Uncategorized

Hvilken lænestol skal du vælge?

Vi kender det alle sammen: du kommer hjem fra en lang dag med ømme fødder, tunge arme og en krop, der bare vil slappe af. Det kan være du ligger i sofaen, sengen, eller sidder på din kontorstol. Men hvad med at sidde i din helt personlige lænestol med bogen i hånden og kaffen til siden? Det er jo ideelt! Og når der er et hav af lænestole, så skal du nok finde én, der passer lige til dig. Om du nærmest vil ligge helt ned, hav en blød eller hård lænestol i stof, læder, med fodstøtte, i farven gulv, sort, grøn, blå – you name it! – så skal du nok finde den.

Hvor høj og bred skal stolen være?

Lænestole findes selvfølgelig også i forskellige størrelser. Og det er vigtigt, at du vælger en størrelse, der passer til dine behov, så du kan sidde så behageligt som muligt. Sædebredden er det første kriterie, du bør overveje. Langt de fleste modeller findes både i small, medium, large og extra large. Langt de fleste kan sidde behageligt i en medium, men du skal selvfølgelig eksperimentere med størrelserne selv, så du finder den mest behagelige for dig. Når du har valgt den rette sædebredde, skal du overveje højden, som er en ligeså vigtig faktor. Typisk kan du vælge mellem lav, medium eller høj, når du skal vælge stolens højde. Det er vigtigt, at du vælger den rette højde til din kropsopbygning, da det giver mest komfort.

Find den lænestol som passer ind i dit hjem

En lænestol udstråler personlighed, hygge og æstetisk sans. Den skaber blikfang og er et stilfuldt element i dit hjem. Den sætter et personligt præg på din indretning, hvor det sofistikerede lænestoledesign kombineres med optimal komfort – med andre ord går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed, så du kan finde ro og hvile i flotte omgivelser. Det er sådan, du vælger den rette lænestol: find den stol, der har de rigtige mål, og den stol, der udtrykker din æstetiske sans til punkt og prikke!