Kategorier
Håndværk

Hvilken plæneklipper skal du vælge?

Når det kommer til at skulle vælge den ideelle plæneklipper til din have, er der en række faktorer, der har indflydelse på din beslutning. Hvis du har en lille have på op til 100 kvadratmeter, kan den rigtige beslutning for dig være en cylinderklipper, der kan være lettere at manøvre rundt med i din have. Hvis du har en plæne, der er større end 100 kvadratmeter, er en motordreven plæneklipper en god beslutning, der enten kan fås med eller uden træk. Udover den konventionelle benzinmotor findes der også eldrevne plæneklippere, hvor fordelene ved at vælge sådan en er, at den ikke larmer og typisk ikke har samme vægt, som en benzindreven maskine. Den eldrevne græsslåmaskine kan enten fås med ledning, der skal tilsluttes en stikkontakt eller på batteri. Disse to løsninger er umiddelbart optimale til en lidt mindre have.

Gode producenter af plæneklippere

Her er en oversigt over nogle mærker, der producerer gode plæneklippere:

  • Husquarna
  • Klippo
  • Stiga
  • Stihl/Viking
  • Honda

Alle mærkerne har forskellige områder, de brillerer på alt efter, hvad den skal bruges til. F.eks. brander Husquarna sig på at være effektiv og ergonomisk, og er derfor en oplagt maskine, hvis du gerne vil passe ekstra godt på din ryg.

Kontakt en forhandler, der kan hjælpe dig

Disse ovenstående mærker plæneklippere findes i Jongshøj Masiners sortiment, og hvis du er interesseret i nærmere at undersøge plæneklipperne, som der udbydes, skal du blot tage forbi Jongshøj Maskiners forretning i Slagelse, hvor du kan se, om den ønskede maskine opfylder dine præferencer i forhold til dit brug af den. Virksomheden kan også kontaktes på telefonnummeret 58 24 72 76.