Kategorier
Uncategorized

Hvordan opbevarer jeg bedst mine møbler?

Har du brug for møbelopbevaring?

Står du midt i et renoveringskaos af en anden verden, skal du snart flytte til noget mindre, eller har du af andre årsager brug for at få opbevaret dine ting for en periode, kan du med fordel overveje møbelopbevaring.

Møbelopbevaring er gennem de senere år blevet mere og mere populært, så vi nu har mange muligheder at vælge imellem, når der skal vælges opbevaringsløsning. Møbelopbevaring giver altså en frihed, som danskerne tydeligvis synes om. Dog er der også en række ting, du bør være opmærksom på, så du er sikker på at ende med en møbelopbevaring, der på bedste vis passer på dine ting. Gorilla Flyt tilbyder forsvarlig møbelopbevaring, hvor du trygt kan få dine ejendele opbevaret og være sikker på, at de er i samme stand, når du engang skal bruge dem igen. I dette indlæg giver vi dig en række gode råd til, hvordan du bedst opbevarer dine møbler.

Tips og tricks til møbelopbevaring

  • Få plads til mest muligt! Udnyt pladsen i depotrummet ved blandt andet at undersøge, om dine møbler kan skilles ad, så de bedre kan stables og derved optager mindre plads.
  • Sikkerhed i top! Find et sted til møbelopbevaring med en høj sikkerhed, så du ved, at der bliver passet godt på dine ting.
  • Tørt er godt! Ved møbelopbevaring er det vigtigt, at rummet, du opbevarer dine ting i, er tørt og har den rette luftfugtighed. Er der fugtigt eller sådan lidt ”kælderklamt”, kan du risikere, at der går fugt i dine ting.
  • Pak strategisk! Hvis der er nogle af dine ting, du gerne ville kunne tilgå, mens de står i møbelopbevaring, er det en god idé ikke at pakke disse i det inderste hjørne af depotrummet.
  • Brug den rigtige indpakning! Dine møbler har bedst af at blive pakket lidt ind, hvis de skal stå stablet længe. Derfor bør du investere i den rigtige indpakning, både når det gælder bølgepap og bobleplast lige såvel som holdbare opbevarings- og flyttekasser.