Kategorier
Uncategorized

Hvordan virker adgangskontrol?

Adgangskontrol er en sikker måde for dig som virksomhed at have styr på, hvem der kommer ind og ud ad dørene. Med adgangskontrol tildeles medarbejdere et nøglekort eller en kode, som skal bruges hver gang, de skal ind på kontoret. Samtidig registreres indgangen og udgangen i et system, så du som chef har styr, hvem den enkelte indtræder er. På den måde kan du have et overblik over dine medarbejdere, når de kommer og går fra arbejde.

En anden fordel er, at adgangskontrol holder fremmede ude. Hvis vedkommende ikke har et kort eller en kode, kan vedkommende ikke komme ind. Det gælder tyve, konkurrent og andre uvedkommende, som ikke skal være på dit kontor – i hvert fald ikke uden tilladelse.

Hvis der bruges adgangskort til adgangskontrollen, kan du også oprette midlertidige kort til rengøringshjælp og konsulenter. Disse kort kan aktiveres og deaktiveres i tide og utide, så du altid er bevidst om, hvem der kan få lov til at komme ind.

Hvis du gerne vil beskytte din virksomhed, skulle du overveje at få installeret adgangskontrol. På den måde skaber du et miljø, der er sikkert for dig og din virksomhed uden at gøre det mere farligt end nødvendigt.