Kategorier
Uncategorized

Hvorfor du bør overveje nybyggeri fremfor istandsættelse

Hvis du står og føler dig parat til at flyve fra reden ind og i en større, mere robust en af slagsen, og her står i det fortvivlede dilemma om hvorledes dit nye hjem skal bygges, så følg med her.

Mange trækker i arbejdshandskerne, når de skal finde det perfekte hus, hvilket da også kan være en god investering, og en, hvor der kan spares en masse penge. Men ofte kan dette give anledning til uforudsete udgifter, lidt for mange arbejdstimer og generelt bare overraskelser, man egentlig helst havde været foruden.

Det kan også være, at du står med overvejelser vedrørende nybyggeri i Aarhus, eller i andre større byer, hvor priserne generelt er høje og valget derfor måske kan være en smule sværere.

Selvom du vælger nybyggeri, er der stadig en masse beslutninger, du skal tage stilling til. Dog kan du i langt højere grad læne dig tilbage, da du netop ved, at husets fundament og grundelementer er nye og derved har en længere levetid end hvis du valgte istandsættelse af et ældre hus.

Fordele ved at vælge nybyggeri

· Design huset efter dine behov og ønsker

Få en plantegning hvor hver eneste kvadratmeter er udnyttet præcis efter dine ønsker. Det kan være, det er hobbyrummet, det ekstra store kontor eller blot børneværelset, der lige sætter prikken over i’et, men uanset hvad du går og sukker efter, kan du ved nybyggeri få det indfriet.

· God isolering og energisikring

Ved nybyggeri er der høje krav til isolering, hvorfor du kan få udsigter til en lav varmeregning.

· Kan være økonomisk fordelagtigt

På længere sigt kan nybyggeri være en god investering, da vedligeholdelse og forbrug begrænses gennem et moderne fundament. Materialerne er ofte gode, hvorfor det sjældent er nødvendigt med udskiftning.

· Føl dig tryg

Såfremt du vælger nybyggeri, er det i denne anledning lovpligtigt at have en byggeforsikring. Det betyder, at hvis der opstår uventede problematikker eller deciderede fejl fra byggeriet, kan forsikringen tage over, således du er sikret tag over hovedet.

· Slip for besværet

Der er ingen vægge, der skal males, ingen revner, der skal spartles og ikke gamle, outdated køkkenelementer, der skal udskiftes.

Følg din mavefornemmelse

Hvis du gerne vil købe hus med god mavefornemmelse og gerne vil have denne også varer ved, efter du er flyttet ind, så anbefales det, at du bygger nyt. Selvfølgelig skal du følge din egen mavefornemmelse, når der skal købes hus – men hvis du ønsker minimalt besvær, så benyt dig af nybyggeri.