Kategorier
Uncategorized

Hvornår skal man bruge slamsugning?

Alle kan opleve at kloakken på et tidspunkt stopper til, og her vil en slamsugning kunne være løsningen. En slamsugning er en form for kloakarbejde, hvor alt affald og skidt suges ud af kloakken. Læs med her og hør mere om, hvornår der er brug for en slamsugning.

Tegn på tilstoppet kloak og behov for slamsugning

Slamsugning er en løsning, når kloakken stopper til, men der kan være mange forskellige tegn, som du kan gå efter, herunder:

  • Stank fra kloakken
  • Tilstoppet vask, køkkenvask eller afløb
  • Vandet løber langsomt ud af badet eller håndvasken
  • Opstigning af vand i toilettet

Oplever du et eller flere af disse tegn, kunne det tyde på, at du skal have renset din kloak med en slamsugning. Der kan være flere grunde til, at kloakken er stoppet i første omgang. Det kan eksempelvis være fedtpropper, grus, aflejringer eller at kloakrøret er i stykker. Uanset hvad problemet er, vil en professionel fagmand kunne lokalisere det samt sørge for, at din kloak kommer til at fungere optimalt igen.

Få et professionelt firma til at foretage en slamsugning

En slamsluger er en stor maskine med lange rør eller slanger, som netop gør det muligt at rense kloakken under jorden overflade, hvor man ellers ikke kan nå ned. Den store maskine er også en af grundene til, at du har behov for en professionel fagmand, som er autoriseret i kloakarbejde, når du skal have foretaget en slamsugning.