Kategorier
Uncategorized

Idéer til polterabend i København

En polterabend er en fejring af venskab og kærlighed. Det er en god dag sammen med bedste venner, som har arrangeret en dag, der falder lige i brudens eller gommens smag. Det er en speciel begivenhed, som de fleste husker for livet og med sig ind i ægteskabet.

Dog kan det være svært at arrangere en god polterabend og finde på aktiviteter, som alle deltagere synes er sjove – den bedste polterabend er nemlig en, hvor alle deltagere har en god dag og ikke kun hovedpersonen.
Det er meningen at en polterabend skal fejre bruden eller gommen, men det er også oplagt at bruge dagen på at lære de andre deltagere bedre at kende inden brylluppet, hvor man kan snakke om de sjove ting, man lavede til polterabend.

Overvej et escape room til polterabend

Et escape room er et lukket rum, hvor små grupper af mennesker, skal opklare et mysterium, samle informationer eller samle genstande for at komme ud igen. Man løser gåder sammen og bruger snilde til at finde frem til løsninger og fortolkninger af gåder. Et escaperoom kan bringe vennegrupper tættere sammen, og man kan lære nye sider af hinanden at kende. Det er en sjov aktivitet, som ryster venner sammen og styrker fællesskabet, samt giver anledning til at skabe nye minder, som I kan tale sammen om i mange år fremadrettet.

Escape room er en god aktivitet at tage til tidligt på dagen til en polterabend, fordi man er sammen om at lave noget, men hvor man kan grine og snakke sammen inden, der ryger for meget alkohol indenbords.

Prøv Escape room hos Escape Copenhagen

Skal I på polterabend i Københavnsområdet, kan I med fordel besøge Escape Copenhagen, hvor et væld af forskellige rum og mysterier bare venter på at blive gennemført. Der findes rum, der passer til alle typer polterabend. Uanset om I er til adrenalinpumpende flugtforsøg, eller om I er mere til at lege Sherlock Holmes og være detektiver på en sag, så er der et escape room, der passer til jer. Vil I gerne være soldater, der stopper terrorister eller være helte og stoppe et hackerangreb, så kan I også prøve det. Find Escape Copenhagen i Nørre Farimagsgade nr. 7 eller i Nørre Voldgade nr. 18 og start eventyret på jeres polterabend.