Iversen Packaging – Emballage ekspert

Iversen Packaging er en af landets førende leverandører af emballage, plastprodukter og tape. En af grundene til at de er og forbliver blandt de førende skyldes, at de aldrig går på kompromis, når det kommer til kvalitet. De satser hellere på kvaliteten end billige priser, og det kan godt betale sige i længden ifølge dem. Derudover har de altid kunden i centrum. Det handler om den bedst mulige løsning for kunden, og Iversen Packaging forsøger altid at være fleksible, når det gælder kundens behov.

Manden bag firmaet, Henrik Straarup Iversen, har været i branchen siden 1999, og han har derfor tilbragt Iversen Packaging stor ekspertise inden for området. Selve firmaet her været i gang siden 2011. Det særlige ved Iversen Packaging er, at de ikke nødvendigvis sender direkte fra deres eget lager. De har nemlig et stort netværk med omkring 200 leverandører, og det er derfor muligt at få sendt direkte fra leverandør til kunden.

Bredt udvalg af produkter

Hos Iversen Packaging er de et stort og bredt sortiment. Det lyder på blandt andet flamingoplader, flamingokasser, pallebånd, pallehætter, rørfolie og strækbånd.

En flamingokasse kaldes også en termokasse. Det er til dig, som har brug for fragt af kød, mælk og andre fødevarer. Ved brug af sådanne vil fødevarerne ikke miste deres kvalitet, på grund af den stærke isolering kassen har. De fås i mange forskellige størrelser, så de kan tilpasses behov. Deres form gør, at de er ekstrem lette at stable, hvilket er meget nyttigt under transport af flere.

I forhold til rørfolie er der mange muligheder for anvendelse. Iversen Packaging har rørfolie i mange forskellige størrelser, tykkelser og materialer. Alt efter hvad du har brug for, kan de tilpasse hver af kategorierne. Derudover tilbyder de altid deres ekspertise og hjælp, så hvis du er i tvivl, kan du altid tage kontakt til dem.