Kategorier
Uncategorized

Kan jeg nøjes med en tætningsliste?

Fornemmelsen af en stikkende kulde, der sniger sig ind på dig, uden du rigtig bemærker det. Pludselig er du helt gennemkold og forfrossen. Men hvor kommer trækket fra?

Tjek dine døre og vinduer

Hvis du døjer med træk i din bolig, da er synderen i langt de fleste tilfælde en eller flere af dine døre eller vinduer.

Når du har fundet det utætte vindue, skal du beslutte dig for, hvordan du vil løse problemet. Det kan være en stor post i budgettet at få udskiftet dine døre og vinduer. Men ofte behøver det slet ikke at komme så vidt. I mange tilfælde skyldes trækket fra vinduerne, at tætningslisten er slidt. Du kan derfor nøjes med at udskifte denne, og så er vinduet helt som nyt.

Fordele ved udskiftning af tætningsliste

Der er en lang række fordele ved at udskifte tætningslisten. Udover at du slipper for træk, så undgår du også, at varmen slipper ud. Du vil altså opleve en besparelse på din varmeregning. Udskiftningen vil også dæmpe lyden fra gaden.

Du kan selv klare udskiftningen, men hvis du ikke føler dig sikker, så hyr gerne en håndværker ind, som kan give en hjælpende hånd.