Kategorier
Uncategorized

Mandskabsudlejning

Til dig, der mangler den rette til arbejdet

Skal arbejdet gøres færdigt til tiden, er der lige pludselig flere sygemeldinger eller skal nogle af dine medarbejdere på barsel, kan det være værd at overveje mandskabsudlejning.
Mandskabsudlejning er en service, hvor der bruges tid på at sætte de rette medarbejdere i forbindelse med de rette virksomheder, hvor der er behov for dem i en begrænset periode. Således kan virksomhederne dække eventuelle huller i vagtplanen, samtidig med at de får kvalificeret arbejdskraft, der bidrager positivt til arbejdsgangene. Det er en fleksibel løsning, der kommer både virksomheder og medarbejdere til gode, samt bidrager til en faglig og kompetent udførelse af arbejdet. 

Som en slags vikarservice

Mandskabsudlejning kan sammenlignes lidt med en slags vikarservice, hvor medarbejdere, enten faglærte eller ufaglærte, udlejes i en periode. Det er en nem og sikker løsning for virksomhederne, da de både på kort og længere bane kan være sikker på at kunne dække behovet for kvalificeret arbejdskraft, samtidig med, at de ikke har for mange ansatte, når projektet er slut eller de faste medarbejdere vender retur efter sygdom, barsel, ferie eller lignende.
For nogen er det en mulighed for at se en medarbejder an, hvis det er muligt med en fastansættelse efter kontrakten udløber, mens det for andre opfylder et behov for ekstra mandskab i en kortere periode.

Rekruttering af nye medarbejdere

Det kan være en svær, langsommelig og vanskelig proces at rekruttere nye medarbejdere. Det er vigtigt at finde de helt rigtige medarbejdere til arbejdsopgaverne, og det er vigtigt, at det er det rigtige match mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Derfor vælger mange at gøre brug af et vikarbureau, som kan stå for processen med at udvælge de rigtige kandidater til virksomheden, og de arbejdsopgaver, der udbydes.

Hos Kebok udlejes mandskab indenfor transport-, entreprenør- og jernbanebranchen. Her står kompetente og dygtige medarbejdere klar til at udføre kvalitetsbevidst arbejde. Medarbejderne uddannes løbende, så de er bekendte med alle faglige retningslinjer, og så de bedst muligt kan bidrage til arbejdet hos diverse virksomheder.