Kategorier
Uncategorized

Murerfirma med mange års erfaring

Der er i Danmark blevet bygget med mursten i over 1000 år og er et fag med stolte traditioner. Mureruddannelsen er noget for dig, der har sans for kvalitet.

Som murer bygger du ikke bare huse, men har også mange andre opgaver som f.eks. restaureringsopgaver på etageejendomme eller mere komplicerede opgaver på fredede bygninger.

Du vil derfor blive inddraget i processen at skulle finde den rigtige løsning på arbejdsopgaverne, vælge det passende værktøj til den pågældende opgave, de rette materialer samt fastsætte bemanding og tidsforbrug.

På mureruddannelsen bliver der bl.a. undervist i murerteknik, fliseteknik, digitalt byggeri, tegning og systemstillads, men der undervises også i innovation og fremtidens byggeri. Uddannelsens varighed er bl.a. baseret på valg af fagretning, men tager cirka 4 år og 5 måneder.

Som udlært murersvend har du mange muligheder for at bygge videre på din uddannelse. Af det nedenstående kan du se nogle af de muligheder, der findes:

  • Energiteknolog
  • Arkitekt
  • Bygningskonstruktør

Hvorfor er det vigtigt med en dygtig murer?

Grunden til, at det er afgørende, du finder en dygtig murer, skal findes i, at det arbejde, som mureren foretager, skal holde i mange år. Hvis du er uheldig og finder en murer, der går på kompromis med kvaliteten af arbejdet, vil du ikke blive glad for resultatet af opgaven. Dette er problematisk, da det sandsynligvis er et resultat, du også skal se på i mange år. Derfor vil du enten være nødsaget til at stille dig tilfreds med arbejdet eller få det lavet om.

Af denne grund kan det være en god ide at gøre sit arbejde godt, når det kommer til at ansætte den rette murer. Dette kan f.eks. indebære at undersøge, hvilke projekter den pågældende murer tidligere har stået for, referencer og andet.

Kontakt en dygtig murer

Hvis du står og mangler en murer til dit næste byggeprojekt, skal du i gang med ovenstående proces for at sikre det rette valg. Hvis du er bosiddende i Grenå-området, er Murerfirma Bent Klausen et glimrende alternativ. Udover at være stort murerfirma er virksomheden også autoriseret kloakmester.